Nyårsnaglarna

(Ett inlägg till som jag glömde publicera...)

Jag fixade ju mina naglar igår kväll. Här ser ni nästan resultatet. Har jämnat till efteråt. I alla fall så har jag använt mig av Depend nr 176 och Steel Silver Stone. Man kan väl kalla det djupt blågrå med glittereffekt.Nails

Snart åker jag...

Yes, snart åker jag med tåget till jävla Gävle :P :) Ska snart dra mig till stationen så jag vet att jag kommer i tid. Måste ju hämta ut biljetten från automaten först. Dessutom har jag en massa packning som jag inte har en aning om hur jag ska få med mig (resväska, ryggsäck, katten i kattbur och två påsar), men det löser sig :) Sa gubben som sket i badkaret :)

Vi hörs när vi hörs :)

Och förresten... Gott Nytt År på er!!! :)

Var är säkerheten för små barn i barnvagn?

Just ja, jag var på Ica i början av veckan. När jag stod där i kön kom det en kvinna och ställde sig i kön bredvid... Med en minst sagt osäker barnvagn. Vad f*n är detta för något??? Är det meningen att man ska köra omkring med den där barnvagnen utomhus, där det kan komma någon drulle i en bil och köra på? Barnet skulle ju dö direkt. Så lite som en tonåring på skateboard skulle ju välta den här vagnen med en liten puff! Bryr sig vissa inte om säkerheten för deras små barn eller?

Ser ut som en j*vligt dum uppfinning: Liten barnvagn på tre små hjul med portabel babysitter. Hmpf!Den så kallade barnvagnen (och yes, jag har smygfotat)