Badmode

Var och solade och badade idag... skönt skönt... så länge solen varade... det kom ju en massa elaka moln och förstörde för mig, så jag drog hem ungefär en och en halv timme tidigare än vad jag hade tänkt. Men men, vad ska man göra? :)

Jag tänkte på det här med badmodet. Vad är grejen liksom? Varför är det så himla viktigt att man ska ha en snygg bikini eller baddräkt? Alla är ju ändå så äckliga när de solar och badar... äckligt badvatten, sand mellan tårna och på halva benen, svett överallt och så vidare.

Sen har jag funderat på det här med vad killar använder på stranden. Det har jag undrat för länge sen förresten. De har ju såna där långa badbrallor, som räcker långt ner över knäna... och så har dem kalsonger under så man ser kanten på dem! WTF! Vad fan är grejen med detta? Räcker det inte med det ena eller det andra? Nej, de måste visst ha båda. Och såna där badbrallor är dessutom så jävla fula... passar mer på en medelålders gubbe på Hawaii eller nåt :D Men visst, vill man få en vit rand nere vid knät också, varsågoda att ha helt kritvita lår men chokladbruna underben!

Sen vet jag inte riktigt vad jag egentligen tycker om bikini-BH utan band. I vissa fall ser det förjävligt ut och i vissa fall helt okej... och man slipper ju fula ränder när man solar. Men en bikini-BH som verkligen inte är snyggt, det är när man har banden i mitten, typ mellan tuttarna och sen bakom nacken... som en halterneck men med banden på fel plats. Snygga ränder man lär få av den :S

Snyggaste bikini-BH:n man kan ha, det är halterneck i alla former :D

Huvudsaken är väl att man får en bränna i alla fall och känner sig bekväm i sig själv och sina badkläder :P :D