Manligt kvinnligt muskelberg i "Talang 2010"

Såg ni Talang 2010 ikväll, ni som inte är ute och festar och super på Valborg? Det gjorde i alla fall jag, och jag reagerade starkt på denna kvinna, Susanne, 39 år, "muskelberg"!


Hon fick ett rött kryss och två gröna bockar och gick därmed vidare. Chockartat, om man frågar mig. Det är ju knappast underhållande att titta på, och hur tjänar man pengar på detta?


Jag ringde direkt till min pojkvän så fort hon dök upp i rutan, jag visste nästan på förhand vad han skulle säga när han slog på TV4. Han frågade "Är det man eller kvinna?". Vi var överens om att "det är inte så här en tjej/kvinna ska se ut".


Jag tycker absolut att en tjej/kvinna kan/ska vara vältränad och ha muskler, men i vissa fall går det överstyr... Som till exempel i detta fall. Ser man ut på det här sättet kan man ju lika gärna vara en man. Manliga muskler, inga kvinnliga former i form av kvinnliga höfter och tuttar. Wtf? Nej, vidrigt säger jag! Det här är tecken på när det går för långt (ungefär som en motsats till att man ska vara pinnsmal och ha stora sillisar, vilket är lika illa).


Dock blev jag aningen imponerad av hur Susanne hade börjat träna vid 31 års ålder och idag är 39 år. Det bevisar att det inte är försent att börja träna när man är över 30, vilket hon ska ha cred för. Dock är det synd att hon är så övertränad och alldeles för brunbränd att hon ser ut som 50+ innan hon ens fyllt 40 år. Det är inte meningen att vi tjejer/kvinnor ska se ut som "pepparkaks-bodybuilders".
Susanne, 39, bodybuilder. Dock såg det värre ut i TV än på dessa bilder.

Valborgskväll

Nu är det valborgskväll och I don't care :) Kör en vanlig fredagskväll med god mat, lite vin och TV :) Hade bakat jordnötskakor, men de blev totalt misslyckade :S Säkerligen på grund av att jag använde fel typ av margarin. Fick i vilket fall kasta dem. Men ska testa nästa vecka igen och göra på ett annat sätt, så ska det säkert gå bra :)


Vad gör ni ikväll? :)

Mini-shopping

Blev en spontanresa till grannstaden på eftermiddagen :) Morsan skulle hämta ut ett par upplagda byxor så jag passade på att hänga på, hade inget att göra.


Gick in på H&M igen för att kolla efter den söta blusen, men nej, dem hade inte den nu heller. Tror den bara finns på online-shoppen. Fick i alla fall med mig ett par smågrejer därifrån:
- Great Lash Mascara 64,50 kr i kampanjpris.
- H&M Foundation 49,50 kr.
- Ett par örhängen, 15 kr på rea.
- Ett hårband, 10 kr.