Dagens outfit!

Dagens outfit! Nu tycker jag att detta börjar komma titt som tätt på min blogg, hehe. Och det är ju själva f*n att mina sminkningar aldrig syns på mina foton. Ser ju helt osminkad ut, men det är jag alltså inte.
Skjorta - H&M
Skärp - H&M
Shorts - Gamla från Gina Tricot... Men sen blir det jeans istället.

God morgon och marknad idag?

JAAAAAAAAA, Gooooooomorrrron, gomorrron, gomorrron, det här är Weiron i ottan, DIN termos i grrryningen! Nä men, haha. God morgon på er! :)


Har sovit fantastiskt... dåligt inatt faktiskt. Hade väldigt svårt att somna och sen har jag vaknat ungefär en miljon gånger, inte alls roligt. Och så vaknade jag klockan 8 för att inte kunna somna om. Inte ett dugg roligt. Så ni kan ju gissa vem som är trött idag...


Lördag är det idag. Jag och syrran ska förhoppningsvis åka till Malmamarken (stor årlig marknad) i Malmköping. Klockan 13 har vi sagt att vi ska åka. Som det ser ut nu blir det kasst väder, så vi får se hur det blir. Men det är ju några timmar kvar så det kanske hinner ändra sig :) Ungefär så här kan det se ut på marknaden...Och så här...

Två katter pratar

Vet inte om jag visat den här förut på bloggen. Men i så fall visar jag den igen, tycker det är så sött, hehe. Titta och lyssna :)