Angående plusmodeller

Jag la ju upp denna bild och frågade er så här: Tara Lynn, plusmodell. Hot or not?

Det kom lite blandat med svar, men så som jag uppfattar det så gillar de flesta fortfarande inte plusmodeller. Nu vet jag ju inte vad som försiggår i era hjärnor, om ni är emot plusmodeller överhuvudtaget eller om det var just denna bild ni reagerade på.






Själv är jag för plusmodeller! Att alla modeller "måste" vara smala är ju löjligt. Alla människor ser olika ut, är olika långa, har olika storlekar, olika hudfärger och så vidare. Det är tröttsamt i längden med alla långa och väldigt smala (ofta anorektiska) modeller. En variation är kul att se faktiskt!

Sen tycker jag faktiskt att den här kvinnan har ett otroligt vackert ansikte! Och kolla blicken och kolla håret! Dessutom utstrålar hon självförtroende och sensualitet, vilket jag inte tycker många väldigt smala modeller gör, vilka istället är kalla och stela.

Själv tycker jag väl egentligen inte att det alltid är alltför vackert att vara av plusstorlek. Själv skulle jag aldrig kunna tänka mig att vara det. Dessutom är det lika ohälsosamt som att vara anorektisk. Även fast jag tycker att modellen på bilden, Tara Lynn, är otroligt vacker och har självförtroende, tycker jag ändå inte att det är alltför hot. Samtidigt som hon själv ser bra ut och fastän hon ser ut att trivas och fastän det är sensuellt, är det aningen vulgärt på något sätt. Det kan ju i och för sig grunda sig i att hon ligger naken, och jag gillar inte nakenbilder alls, oavsett om man är smal, normal eller överviktig.

Jag kan egentligen inte säga om det är hot or not, jag måste säga båda i just detta fall. Detta eftersom hon är otroligt vacker och självsäker och eftersom det samtidigt ser aningen vulgärt ut. Men i det stora hela är jag för plusmodeller just eftersom vi alla är olika och det är otroligt tröttsamt med bara smala modeller överallt! Mer plusmodeller åt folket!

15 kommentarer publicerat i Vardagsliv, tankar och åsikter
#1 - - S:

sv; om det är!

#2 - - Evangelina:

Håller med, finis! Jag undrar: vad gör dig lycklig? Vore så fint att få veta! Puss o peace

#3 - - ciiz:

haha ja jag skulle inte tacka nej till att få bort mitt fett på höfterna :P

#4 - - ✿ Hedda ✿:

hihi såg din kommentar hos Kissie och tänkte bara sga att det faktiskt var en 20årring där och 16åringar också ;P

#5 - - CHRJ:

Jag är också för, alla ska få en chans.



sV: Ja visst avr den! =)

#6 - - MaryCaroline:

Hedda: För mig är 20- och 16-åringar oftast ganska små faktiskt :P :) Om man ser åldersmässigt menar jag :)

#7 - - Fia:

svar: :) tack så mkt!



fin blogg

#8 - - Josephine Svea:

Tack, vad glad jag blev att du uppskattade mitt kollage! Snart kommer det fler härliga kollage med sommarens trendigaste beach-stilar, alla kan ju inte gilla rosa ;)

Jag gillar verligen ditt inlägg om plusmodeller! Det får nog många att tänka efter. Själv är jag också för plusmodeller =)

Kram på dig!

#9 - - Josephine Svea:

Så! Nu har jag taggat ditt inlägg i min blogg =)

#10 - - Plutten:

BRA INLÄGG! Och jävligt bra argument så man ser att du står för en god sak o för vad du tycker o tänker:)



Jag är också för plussizemodeller. Tycker att bilden är helt underbar! Och variation är jättetrevligt. Att det sen inte är så hälsosamt att vara "tjock" eller överviktig eller vad man nu ska säga utan att någon tar illa upp, är ju faktiskt en helt annan sak.



Jag har precis hittat tillbaka, något så när, efter nio år med ätstörningar. Och jag har påverkats ENORMT mycket av vad media har erbjudit mej. Man ska vara smal smal smal smal....att det accepteras att man är lite "mullig" eller har lite "kärlekshandtag" tycker jag bara är bra! Då känns det lite som, i mitt sinne, att vi faktiskt är på väg mot något bra:)

#11 - - Madde:

Det är bra med mig, fint väder och allt :) Vad händer hos dig idag? Kram

#12 - - Madde:

Det är bra med mig, fint väder och allt :) Vad händer hos dig idag? Kram

#13 - - Sandra Törn:

Du har aldrig tänkt på att det faktiskt finns tjejer som mår dåligt över att de är smala? Här har du en. Det är just sånna här inlägg som du skriver som får oss att må ännu sämre..



Jag förstår inte hur det kan vara okej att klanka ner på oss smala. Det är precis samma sak som att skriva om de som är överviktiga.



Nä, usch. Förstår verkligen inte tankesättet.

#14 - - Sandra Törn:

Jag har länkat till det här inlägget i min blogg - eftersom du raderade min kommentar och jag inte fick någon respons på det jag skrev... Bara så att du vet.

#15 - - MaryCaroline:

Och för att även svara här (så att ni andra också ser det).



Sandra Törn: Exakt var klankar jag ner på smala? Och överviktiga? Det var inte det inlägget handlade om? Det är såna som du som tolkar in oskrivna saker och det är såna som du som ger oss "bra skrivare" dåligt rykte. Tydligen hade du en öm tå som vem som helst kan trampa på varpå du yttrar dig om oväsentligheter. Och sen att du klankar ner på mig i ett inlägg på din blogg, det kallar jag personligt påhopp som är ogrundat. Du snackar om att man inte ska klanka ner, men det är precis vad du själv gör. Det är sådana som du som lever efter dubbelmoral och det är sådana som du som bidrar till falskhet. Sorry, men that's fact. Och du, jag har inte raderar nån jävla kommentar. Om du tror att jag sitter uppe klockan 3 på natten och svarar på kommentarer eller raderar dem, då är du bra löjlig. Jag är inte så beroende av bloggar (som du verkar vara) så att jag måste sitta uppe hela natten och hålla på med det. Nej du, lär dig att tolka och förstå folks inlägg lite bättre innan du kommenterar och innan du själv klankar ner på andra!