New look!

Idag har min pojkvän som är frisör fixat håret på mig i salongen ;) Min hårfärg var innan enbart en massa slingor + min naturliga hårfärg och jag hade en ful utväxt jag ville bli av med. Nu har vi fixat hela håret och nu är det mer specialgjort ;) Dessutom gör jag inte bara en ändring i färgen, utan även i formen. Jag kommer nu att köra på mer volym och snelugg/sidolugg istället för lite platt och vanlig/rak lugg. Ni kanske inte ser någon större förändring på bilderna, men det tycker i alla fall jag att man gör och jag är helnöjd!!!

Visst är han duktig, min pojkvän? ;)
Film: I rymden finns inga känslor

Simon är 18 år och har aspergers syndrom och tycker inte om förändringar. Han kräver fasta scheman där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Exempelvis vem som lagar mat och vem som diskar och samma mat under samma veckodagar. När det blir för jobbigt för honom gömmer han sig i sin tvättunna, han gömmer sig i rymden - i rymden finns inga känslor! Simons bror blir dumpad av sin flickvän på grund av att hon är trött efter alla anpassningar efter Simon. Simon som inte gillar förändringar vill att allt ska vara som förut. När han inser att Frida inte kommer tillbaka bestämmer han sig för att hitta en ny flickvän till Sam.

År: 2010.

Genre: Drama. Komedi.

Skådespelare: Bill Skarsgård. Martin Wallström. Cecilia Forss. Sofie Hamilton. Kristoffer Berglund. Susanne Thorson. Per Andersson. Lotta Tejle. Jimmy Edlund.Mitt betyg: 4/5.

Mitt omdöme: Helt underbar film! Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som är så bra med den. Tror det är mest känslan, omtanken och humorn i filmen. Det känns småmysigt. Tycker att skådespelarna gör ett väldigt bra jobb. Dock vet jag väl inte riktigt om man får grepp om aspergers syndrom här, vilket känns som ett minus. Men det spelar heller ingen större roll. Riktigt underhållande och bra film!

5 önskningar från Gina Tricot

Hittade några finfina plagg på ginatricot.com igen. De hade en svacka ett tag med en massa fula plagg, men de senaste veckorna verkar de ha fått in en massa fint.Fulsnygg mönstrad jacka. Kan bli riktigt snyggt om man matchar
rätt. (Finns även i enfärgat).Lång cardigan. Denna matchar jag gärna med något svart,
vitt eller rosa under och ett par tajta jeans.


Denimshorts med hög midja. Det kan vara svårt med hög midja.
Både svårt med att sitta snyggt och svårt att matcha. Hög midja
är inte alltid heller det skönaste för magen. Men jag kan tänka mig
att matcha dessa med exempelvis vita blusar! Knutna, instoppade
eller löst hängande.Lång leopardmönstrad topp. Eftersom toppen ser ganska lång
ut passar det säkert att matcha med antingen tajta jeans eller
leggings, helst svarta.


Korallfärgad topp med stor volang. Denna matchar jag helst
med svarta kostymbyxor eller en svart kjol.