Några filmbetyg

Har hunnit med att titta på en hel del serier och filmer på sista tiden. Här kommer ett urval.Mitt betyg: 5/5

Mitt omdöme: En serie med ett virrvarr av karaktärer och händelser. Man måste hänga med hela tiden och man får inte missa ett enda avsnitt, annars förstår man ingenting. Men serien är helt underbar, allt som vägs ihop, alla karaktärer, ja allt! En av de bästa serierna jag sett!
Mitt betyg: 3/5.

Mitt omdöme: Till synes en småtramsig film. Men den är underhållande och duger bra som tidsfördriv, även om det ibland faktiskt blir just tramsigt och lite för mycket. Hade dock velat ha lite mer action och lite mer "mumienanda"...
Mitt betyg: 3/5.

Mitt omdöme: En väldigt okej film! Gillar verkligen Amanda Seyfried, både i den här filmen och i övrigt. Hon spelar sin roll helt fantastiskt. Dock märks det tydligt vem som har regisserat filmen, det är nämligen samma regissör som till Twilight! Inget fel med det, men samtidigt märks det så tydligt att det blir överhängande. I filmen saknar jag dock ett mer djup. Det blir alltför ytligt och manuset kunde ha bearbetats mer...
Mitt betyg: 1/5.

Mitt omdöme: Genomdålig film! Hade förväntat mig någonting mycket bättre. Jag tycker att man blir lurad när man ser trailern. Menlöst!
Mitt betyg: 1/5.

Mitt omdöme: Urkass film! Förstår inte ens varför jag genomled nästan två timmar när det här inte är min kopp av te när det gäller film. Handlingen är pinsamt dålig, dialogen är dålig, det mesta är overkligt så man reagerar och tänker "Men eller hur?!" stup i kvarten och manuset är dåligt i sin helhet. Alla dessa filmer i serien innehåller sjukt många snygga bilar och biljakter, men vad är egentligen roligt med det?! Det känns som att hela filmserien och hela actionstuket i dessa hänger på just biljakterna och att det är dessa som gjort filmerna så populära. Men jag hakar inte på! Hoppas detta blev den sista i serien!

Beställt ny soffa! :)

Usch vad dålig jag är på att uppdatera! Måste bli en skärpning! Men har inte orkat, blir så trött när jag jobbar att man i princip bara kastar sig i soffan när man kommer hem för att titta på någon film eller serie, för att sedan somna, hehe. Men men... Ska fixa en ny bloggdesign snart, kommer förmodligen upp i nästa vecka :)


Och jag fortsätter att fynda! Måste vara något av en naturbegåvning, eller vad säger ni? ;) Har velat ha en ny soffa hur länge som helst nu. Har bara klagat på den vi har här hemma, hatar den, haha. Men nu har jag hittat ett bra fynd! En stor soffa (kommer ta upp hela väggen) till nedsatt pris (bilden nedan). Beställde den nyss och förhoppningsvis kommer den i slutet av nästa vecka :) Sen ska vi "bara" ha en ny TV (LCD), mediamöbel (för video, DVD, boxer och stereo) och ny matta... Uj uj. Men vad nöjda vi ska bli här hemma! :)
Nya soffan!

Mina Tradera-fynd

Nu har jag fyndat igen! Har återupptäckt tjusningen med Tradera, att sitta och leta fynd, bjuda och vinna auktionen för att sedan vänta på paketet! Här är vad jag vunnit senaste veckan :)
Skjorta med hyskor. SIS by Sisters. 40 kr (inkl. frakt).
Denna har jag redan fått, är supernöjd!
Nageldekorationer, stickers. 26 kr (inkl. frakt).
Även denna har jag fått hem. Men blev lite missnöjd
med tanke på att jag hade förväntat mig att det skulle
vara fler stickers i. Det var alldeles för lite, dvs nästan
ingenting...Eccoskor, sneakers, i skinn. 237 kr (inkl. frakt).
Är supernöjd innan jag fått skorna. Fynd! Hoppas bara att de
passar...Örhängen i form av skyddsänglar. 21 kr (inkl. frakt).
Supersöta! Väntar på paketet!Halsband med rosa stenar. 20 kr (inkl. frakt). Superfint.
Väntar på paketet.Ett lite längre halsband med leopardhuvud dekorerat
med stenar. 44 kr (inkl. frakt).
Fränt halsband. Väntar verkligen på detta!Halsband, uggla med klocka på magen. 50 kr (inkl. frakt).
Supersött! Väntar på paketet. Dock tar det cirka 3 veckor
med tanke på att företaget som auktionerat ut det
beställer sina varor från Kina. Men den som väntar på
något gott...Till er som också vill använda er av nätauktion, exempelvis Tradera!

• Tänk på att bud är bindande! Buda inte på auktioner om du inte verkligen vill ha det som säljs. Om du vinner en auktion och inte betalar riskerar du att få dåligt omdöme på sajten och dessutom att få inkassokrav!

• Var försiktig! Det finns bluffauktioner. Var noga med att kolla upp de som auktionerar ut. Det gör du genom att kolla upp deras omdömen på deras profilsidor. Finns det inga omdömen? Buda inte! Har säljaren många negativa omdömen? Buda inte! Bättre är att vara på den säkra sidan och bara buda på auktioner från säljare med positiva omdömen (som ska vara så många som möjligt)!

• Se själv till att ha en bra kontakt med säljaren/köparen! Vänta inte på att den andra ska höra av sig!

• Betala så fort du kan! Då är det större chans att du får bra omdöme och att du får varan snabbare!

• Om du själv säljer, dvs auktionerar ut... Om du inte vill lämna ut ditt kontonummer till köparen kan du använda dig av andra betalningssätt istället!

• Om du själv säljer... Tänk på sajtens regler för vad som är tillåtet att sälja!

• Om du själv säljer... Tänk på att sätta bra rubriker, lägga in bra bilder och att skriva bra beskrivingar av det du säljer!

För att hitta fynd: Gå in på "Max en tia" och "Sista chansen" och klicka runt. Sök även på något du vill ha, exempelvis "Sneakers", klicka vidare för att hitta din storlek och välj sedan om du vill ha sortering på pris eller tid. Mycket lättare så här att hitta någonting!