Mattips: Fryst tacopaj från Felix

Har ni ont om tid på lunchen? Är du bara lagom hungrig och vill inte smälla i dig ett stort skrovmål? Då kan jag rekommendera Mexikansk Tacopaj från Felix, som du hittar i frysdisken. Den innehåller tacokryddad köttfärs, ost, creme fraiche, majs och jalapenopeppar och är supergod och lagom stor. Säkert inte det allra nyttigaste att äta med tanke på den långa listan ingredienser som bland annat innehåller E471, E339 och "arom". Vad det är för arom vet man ju inte. I vilket fall tar pajen bara 2-3,5 minuter i micron, den är lagom stor och den är supergod!Mexikansk Tacopaj

TV: "Orka, orka!"

Kommer ni ihåg SVTs dramaserie Orka, orka! ? Eller ni kanske inte ens vet vad det var för serie. Tror inte det var så många som tittade på det faktiskt med tanke på att det bara blev en säsong. I alla fall gick serien, som skapades av Sara Kadefors, under 2005 och handlade om några olika familjer i ett bostadsområde utanför Göteborg. Just nu tittar jag på den här serien på kvällarna, och har sett fyra avsnitt.


Jag gillar såna här serier! Jag vet inte varför, men svenska dramaserier som Tre kronor, Rederiet, Skilda världar, Nya tider, Andra avenyn och så vidare har jag alltid gillat. Egentligen är det ju en massa dravel om man tänker efter, men ack så roligt jag tycker det är att se det :)

Godnatt

Nu säger jag godnatt efter en slitsam dag (men desto mer lugnare och mysigare kväll). Har haft väldigt ont i fötterna idag och känt mig trött både i kroppen och i knoppen. Dags att nanna kudden.