Tittat på Idol och tar en sen fika :)

Har tittat på kvalfinalen av Idol 2011. Är glad att Denise blev vald som ett av juryns wildcards :) Amanda P, Roshana och Emil blev även de wildcards. Maikel blev den som lämnade. Är väl inte överdrivet glad över att Roshana och Amanda F är med i Idol 2011, men vad ska jag göra åt det? Jo, inget. Det får vara som det är. Molly kommer ändå att vinna! :P :D

Nu ska vi ta en sen fika :) Blir te och Godingar från Skogaholm, hur goda som helst! :) Och snart blir det filmtajm! :)

Idol 2011: Kvalfinal ikväll!

Ikväll är det kvalfinal av Idol 2011! 20 ska bli 11! 8 stycken har tagit sig till kvalfinalen och de som återstår hänger löst och hoppas om att få bli juryns wildcards, vilket är fyra stycken. Det är bara de som gått till kvalfinal och de som blir juryns wildcards som får chansen att sjunga igen i kvalfinalen.
Dessa 8 har tittarna röstat fram till kvalfinal (inklusive kvällens låtval):
Robin Stjernberg - Animal
Maikel Yuksel - Carrie
Amanda Fondell - Hey ya
Moa Lignell - Make you feel my love
André Zuniga-Asplund - Closer
Olle Ture-Hammar- The scientist
Linni Barresjö - She will be loved
Molly Pettersson Hammar - Where the streets have no name

Dessa 12 hänger löst och hoppas på att få ett wildcard (inklusive kvällens låtval):
Leonard Löfstrand - Sex on fire
Jafet Samson - Next to you
Hampus Engelhardt - Don't look back in anger
Frida Josefsson - Already gone
Amanda Persson - Empire state of mine
Denise Azemi Brasjö - Carry you have
Tony Weseth - Call me
Mikael Fogelberg - Split my personality
Emil Elton - Isn't she lovely
Dounia Arhzaf - How will I know
Roshana Hoss - Seperate ways
Magdalena Reise - And I am telling you


Mina val:
♦ Moa Lignell. ♦ André Zuniga-Asplund. ♦ Linni Barresjö. ♦ Molly Pettersson Hammar. ♦ Denise Azemi Brasjö.♦  Dounia Arhzaf.

Jag spår: ♦ Att om Magdalena blir ett wildcard har hon återigen har valt en alldeles för stark och svår låt hon och hennes röst inte klarar av. Jag tror att det brister! ♦ Att om Roshana Hoss blir ett wildcard fortsätter hon att spela över. ♦ Att Maikel har valt fel låt, men att han ändå kommer att charma sig in bland publikens hjärtan. ♦ Att Amanda Fondell har gjort något märkligt med sitt också märkliga låtval, men att hon ändå med sin röst kommer att röstas fram, trots hennes "tråkiga jag" och avsaknad av unikhet. ♦ Att Molly Pettersson Hammar fortsätter att briljera med sin fantastiska röst och hennes naturliga och söta personlighet!

Film: Bad Teacher

Den svärande och hänsynslösa Elizabeth är direkt olämplig för sitt jobb som lärare. Hon smygdricker under lektionerna, röker på och vill ingenting hellre än att gifta sig rik så hon kan sluta det jobb hon hatar. När hon blir dumpad av sin fästman börjar hon samla in pengar för att kunna förstora brösten och ställer in siktet på en ung och rik lärarvikarie. Hon får dock konkurrens av sin överenergiska kollega Amy samtidigt som hon måste hantera den sarkastiska gymnastiklärarens närmanden.

År: 2011.

Genre: Komedi.

Skådespelare: Cameron Diaz. Lucy Punch. Jason Segel. Justin Timberlake. Phyllis Smith. John Michael Higgins.Mitt betyg: 3/5.

Mitt omdöme: Bad Teacher är en film som är tillräckligt underhållande. Dessutom gillar jag Cameron Diaz. Förutom det är filmen kanske inte mycket att hänga i granen. Visst, jag fick ett par goda skratt, men det räcker tyvärr inte. Storyn är för ytlig och vissa karaktärer och skådespelare är sjukt irriterande, vilket påverkar nöjet med att titta på filmen samt påverkar då även betyget. Det skämtas en del om sex och droger i den här filmen, vilket jag vanligtvis inte gillar. Men det går inte till överdrift här och det känns helt okej. Men filmen känns som sagt ytlig, det känns som att det är någonting som fattas. Duger som tidsfördriv och underhållning, men det är ingen kanonfilm och det är troligtvis inte en film man ser igen...