Mode: Stoppa in tröjan!

Nu tjejer, nu är det dags att stoppa in tröjan/skjortan/blusen/toppen i byxorna/shortsen/kjolen! Det är nämligen nu en stor trend. Nästa nördtrend eller tanttrend, kalla det vad ni vill men jag tycker att det kan vara grymt snyggt och det passar både på jobbet, till vardags och på partyt!

Mischa Barton med skjortan instoppad i shortsen!


LeAnn Rimes gör detsamma, stoppar in skjortan i shortsen!


Och så gör även Nicky Hilton, stoppar in skjortan i shortsen!


(Bildkälla).

Kontinentalsäng önskas!

Nu när vi har flyttat till en större, finare och fräschare lägenhet skulle det inte sitta illa med en ny säng också! Har länge velat ha en ny säng, och inte vilken säng som helst. Jag vill ha en kontinentalsäng, med huvudgavel! Lovely! Kanske någon av nedanstående eller liknande:
Finns hos thehome.se och kostar 15995 kr!
(Bildkälla).Finns hos Nilssons möbler i Lammhult och kostar 9990 kr! (Med gavel
ligger priset på 12960 kr och vill man även lägga till nackkuddarna
ligger priset på 11980 kr!
(Bildkälla).

Finns hos kilamobler.se och kostar 33568 kr (exkl. ben och
huvudgavel)!
(Bildkälla).

Jag har flyttat!

Nu har jag och min kära sambo flyttat till den nya lägenheten! :) Började smått i fredags med lite packning och så även tidig lördagseftermiddag. Under den sena eftermiddagen och på kvällen fram mot natten gick stora flytten med all packning som var kvar och alla möbler. Min sambo och hans kompis har burit alla möbler och all packning som var kvar, duktiga har de verkligen varit :) Själv har jag under tiden packat upp, så det har gått väldigt smidigt faktiskt. I princip allt i köket är redan uppackat och står på sina platser och i princip alla kläder är uppackade och hänger och ligger där de ska. Möbler är ihopsatta och det mesta står där det ska. Himla skönt! Har sedan bara ytterst lite kläder kvar att hänga upp och lite möblering och böcker och filmer och sådant att packa upp :) Har även hunnit med att flyttstäda gamla lägenheten! Sedan när det nu blir av kommer vi säkert ta en tur till IKEA, när det passar, finns en del vi behöver köpa till lägenheten nu :) Jaja, nu vet ni i alla fall att vi har flyttat och att allt gått jättebra :)