Julmarknad i helgen...

I helgen blir det julmarknader här i stan. En imorgon och en på söndag. Tror jag ska gå på båda, i alla fall om jag orkar gå upp skapligt imorgon med Angela, hehe. Annars blir det bara den på söndag. Men är sugen på båda... På söndag kommer förresten Ramin att ha öppet i salongen i Violen, där den större delen av julmarknaden hålls. Kom gärna in och gör ett klipp, skaffa hårtatuering eller färga en rosa/röd slinga eller två eller köp julklappar till dina nära och kära, eller varför inte boka tid för stora julklippningen ;)
 

X-factor semifinal

 
Sitter och tittar på semifinalen av X-factor. J.E.M., Isak, Benny och Awa är kvar. Jag hoppas att J.E.M. eller Awa vinner (synd bara att Manda och Malcolm åkt ut, de var mina vinnare egentligen). Men hur kan Isak vara kvar? Han är ju inte alls bra... Han ska ut ikväll :P ;)
 

 
Update!
 
Satan! J.E.M. är ute. De stod i duell mot Isak. Vad är det för speciellt med Isak egentligen? Awa, Benny och Isak i final alltså. Vilken skitfinal, om man bortser från Awa som verkligen kan sjunga och är så duktig för sin unga ålder. 

Nytt i garderoben: Svart spetsklänning

Hittade en svart spetsklänningTradera som ingen hade lagt bud på. Vann den för 80 kr inkl. frakt :) Hoppas bara att den passar. Den är en storlek större än min normala storlek vilket säkert är vad jag behöver nu när man fått en bebis, det är ju bara 8 veckor sedan förlossningen och jag kommer inte i min vanliga storlek på vissa kläder och över vissa delar av kroppen. Jag går sakta men säkert ner i vikt, mått och storlek, men det kommer nog ta ett tag... Men men, vi får se nästa vecka om klänningen sitter som den ska. I värsta fall kan den kanske sitta perfekt på vissa ställen och vara  för stor på andra, i så fall får jag sy... Går det vägen har jag en snygg klänning över jul och nyår :)
 
Lite svårt att se hur den ser ut när den hänger så här och i 
detta ljus...
 
... men den liknar denna. Det är kanske inte exakt
samma, men de är som sagt lika och båda kommer
från H&M.