Dagens promenad i bilder

Var ju som sagt ute på promenad idag :) Härligt, även om det är lite kallt. Men man blir ju varm efter ett tag... Tog i alla fall en runda nere vid sjön och vidare upp mot stan. Bjuder på lite bilder från dagens promenad:
 
En bit av sjön med båtbryggan till höger i bild. 
 
Hyreshusen nere vid sjön. Husen kallas bananhusen på grund av dess form. Och just dessa hus på bilden ligger på Guldkusten, som det kallas. Och Guldkusten och alla bananhus ligger i vad vi i stan kallat Lilla Mogadishu...
 
En massa änder på Guldkusten. Genom räkning uppskattar jag det till ett 40-tal änder!
 
Änder på Guldkusten i närbild. Visst är de fina?! Visste ni förresten att de färggranna änderna med gröna huvuden är hanar och att de bruna änderna är honor?
 
En bit bort... Ännu fler änder!
 
Och inne i stan ligger denna betongbunker... GB-fabriken! Det är verkligen ingen vacker syn. Och man kan ju kanske undra hur man kunde placera en ful fabrik mitt inne i stan... Men den är en stor tillgång för många av stadens invånare då det är många som arbetar här... Varför inte måla om fabriken i en finare färg?!

Dagens look - onsdag v.44

Onsdag idag, mitt i veckan. Idag orkade jag med en promenad. Det var härligt, även om det kändes lite ansträngande. Det blev liksom ingen power i promenaden idag. Men men... Lite bilder från dagens promenad kommer strax! Annars händer väl inte mycket. Det är ju inte mycket man hinner med... Sitter mest hemma i soffan med Angela och myser, men det är guld värt det med :) Jaja, dagens look:
 
 

Kaputt mobil

Min mobil har gått sönder! :( Ljudet fungerar inte överhuvudtaget. Det går inte att höra när det ringer eller när jag får sms, så det kan jag lätt missa. Dessutom kan jag inte heller prata i mobilen för jag hör inget ljud, varken signaler som går fram eller den andra personen. Jag kan inte heller spela musik och slutarljudet på kameran fungerar inte heller. Alla ljud är borta :( Allt annat fungerar som det ska, men man kan ju inte ha en mobil utan ljud. Meningslöst... Så jag åker på att skaffa en ny mobil inom kort, får se vad det blir. Jag hade ju inte tänkt lägga ut pengar på en ny på ett bra tag nu när man har andra utgifter, men men... Jag har ju å andra sidan haft denna mobil i 3-4 år tror jag, så det är väl kanske inte konstigt att någonting går sönder. Men det är ju ändå lite snopet... Jaja, vi får se om jag skaffar en billig skitmobil eller om jag skaffar någon smartphone, båda känns fel på sina sätt... En billig skitmobil känns för enkelt, det känns lite för simpelt... En smartphone känns lite för mycket för min del... Jaja, vi får se...