Dagens Angela-filmer

Åh, jag laddade ju upp mina filmer på Videofyme förut. Men nu har de stängt av funktionen att ladda upp på internet, så nu måste man ha appen i telefonen. Och den appen finns inte till min telefon, så jag kan inte använda Videofyme längre :( Så nu får jag använda YouTube istället och hoppas att Videofyme kommer att släppas till min telefon också. Jaja, det går nog bra med YoTube ändå... Här är i alla fall två klipp från den senaste tiden:
 
 
Våran lilla säl och sprallmaja :) Så här håller hon på ibland, speciellt om
man spelar musik på leksakerna, haha. 
 
 
Jag öppnar och hon stänger... Gillar slutet när hon kommer på att det
finns en kvar att stänga, haha. 

Målar möbler

Igår fick jag ju hem den där lilla byrån och för ett par månader sedan köpte jag ju ett barnbord med tillhörande stol. Allt var omålat, träfärgat alltså. Tycker inte det ser alltför kul ut, så jag bestämde mig för att måla alltihop. Bestämde mig för att måla vitt bara, det är enklast och passar till allt. Och så slipper man bekymra sig för om en annan färg blir ful när man målar, haha. Sedan får vi se om jag gör någonting mer med byrån, kanske målar dit någon schablon eller någonting. Eller om det finns några små dekorationer. Bordet ska i alla fall få en vaxduk fasthäftad så småningom, och kanske även stolen. Får se vad som passar. Byrån har jag grundmålat två gånger, så nästa lager blir lackfärg. Bordet och stolen är grundmålade en gång, så det blir ett lager grundfärg till. Om fyra timmar kan jag börja måla lackfärgen på byrån, och därefter ett lager grundfärg på bordet och stolen. Trist att man måste vänta 6 timmar innan man kan måla igen. Man vågar sig ju inte på att måla ett lager till innan, då kan man tyvärr förstöra hela möbeln, och det vill man ju absolut inte. Så det får ta den tid det tar. Sen kan jag inte bestämma mig för om jag även ska måla undersidan av benen/fötterna på möblerna eller om jag ska fuska. Det är ju ändå inget som syns om man inte lyfter på möblerna, haha. Jaja, vi får väl se. Det blir nog bra i vilket fall. Så här ser det ut just nu:
 
 
 
 

Nyheter Ellos barnrum

Fick ju som sagt nya Ellos-katalogen igår. Igår visade jag några fina babyplagg. Idag visar jag några fina saker till barnrummet
 
Leksaksbox 699:-
Taklampa 499:-
Magnettavla 4-pack 249:-
Säng 1.499:-
Matta 249:-