I´m back

I´m finally back! Ja, som en del av er märkt har jag inte bloggat på ganska länge. Jag har haft bloggpaus, eller om man ska säga mycket paus från datorn överhuvudtaget. Jag har varken haft tid, ork eller lust för att sitta här. Det har varit annat som kommit i vägen, jobb och familj och så, och så har jag varit så trött och knappt haft någon lust att skriva. Men nu är jag tillbaka :)
 
Så, vad har hänt sedan sist? 
 
• Angela växer och utvecklas så det knakar. Inte långt kvar till hennes 2-årsdag nu, bara lite mer än en månad kvar. 
 
• Jag har jobbat ganska mycket också. Trivs väldigt bra på jobbet fortfarande, jag tycker det är jätteroligt och man lär sig nya saker hela tiden och träffar mycket folk dagligen. Jag känner verkligen att det där är ett jobb för mig, jag har verkligen hamnat rätt. Visst är det kämpigt ibland på olika sätt, men det tar man sig igenom och det roliga överväger i alla fall.
 
• Jag har varit på bröllop, min syster gifte sig för två veckor sedan. 
 
 
Sen kommer jag väl inte på mycket mer på rak arm. Är det vanliga, antar jag. Haha. Det vill säga sova, jobba, äta, vila, leka med Angela och umgås med familjen. Men men. 
 
Jag ska komma igång med bloggningen nu igen. Har nog en hel del bilder och saker att skriva egentligen, bara jag kommer igång alltså :) Det ska bli roligt att vara här igen och även att läsa andras bloggar. Jag har inte ens läst bloggar under min paus faktiskt, så jag vet inte alls vad som händer i era liv just nu. Men ska ta tag i det också och uppdatera mig :P :) Vi hörs snart igen! ;)

Fredag

Fredag idag. Angela sover middag och jag väntar på att hon ska vakna. Jag har uträttat lite ärenden på nätet, betalat fler räkningar med andra ord, hehe. Tråkig sysselsättning, men det är ju som sagt sådant som måste göras. Har även städat och plockat och donat. Måste få mer ordning här hemma. Visst, det är inte rörigt eller så, men det går alltid att förbättra tycker jag. Tråkigt bara att man inte bara kan koppla av när man är ledig, haha. 
 
Väntar som sagt på att Angela ska vakna. Sen får vi se om vi kan gå till mina föräldrar, om de är hemma. Ska ringa sen och höra efter :) 
 
Jag är väldigt sugen på nya möbler igen! För ett par år sedan köpte vi ny soffa, en sådan där stor U-soffa och strax efter Angelas födelse köpte vi även en ny säng, en kontinentalsäng. Nu vill jag gärna köpa en matsalsgrupp till vardagsrummet. Skulle gärna skippa köksbord och stolar i köket faktiskt och bara sitta vid matsalsgruppen i så fall. Och ha någonting annat i köket, kanske ett barbord eller liknande. Man vistas ju typ aldrig i köket ändå. Jaja, vi får se. Är även sugen på att köpa ett vitrinskåp till köket och fylla med fina glas och fint porslin och så en skänk till vardagsrummet ihop med matsalsgruppen. Men är osäker på vilken stil och färg jag vill ha allt i. Men det ska vara av rätt enkelt stuk. Om det ska vara vitt eller svart är jag fundersam över. Blir något utav det i alla fall, om det nu blir något köp. Vitt är väl enklast antar jag och det finns ju massor av fint att välja på :) Man kan ju i alla fall titta och drömma. Det dröjer väl ett par månader till ett köp ändå antar jag, hehe.
 
Jaja, fredag är det i alla fall och det är min sista lediga dag innan helgen. Sen jobbar jag både lördag och söndag och det blir väl mycket att göra på jobbet antar jag. Så idag ska jag umgås och njuta och äta gott :)