Fredag kväll

Fredag kväll är det nu. Angela ligger och sover och jag sitter här. Har precis tagit en kvällsfika. På TV:n rullar filmen A.I., men ingen av oss tittar. Så TV:n stängs snart av och så tittar jag på Roswell istället :) Och så tar jag ett glas rött och en skål med chips, nomnom :) 
 
Tidigare idag var vi förresten ute på stan. En sväng på caféet blev det och en sväng på Ica. Tusan så mycket folk det var ute idag tyckte jag. Antagligen för att det precis varit löning och för att det är fredag idag. Oturligt nog kom vi precis när folk slutat jobbet och då de flesta verkade vara ute och handla. En del handlade vagnar fulla med mat och det var folk i princip överallt tyckte jag. Hehe. Det är väl det som är värst när man handlar tycker jag, att trängas med alla människor när man egentligen vill skynda sig så man kommer hem. Men men, man får väl skylla sig själv antar jag för att man handlar just då och inte tidigare på dagen, hehe.
 
Jaja, nog om detta :)

Fredag

Fredag idag. Angela har precis vaknat från sin lilla lur och vi ska strax gå ut i köket och äta lite pannkaka :) Sen ska vi ut i det grå och ta ett besök på caféet och handla lite. Så den här dagen går nog snart, hehe. 
 
Till kvällen blir det tacos till middag, känns som att det blivit en fredagsrutin :) Och så lek och mys med Angela förstås :) Och senare blir det lite vin och lite chips och lite Roswell :) 
 
 
Så här ser min fredag ut, hur ser din ut? :)

Snygg jacka i skinnimitation

Oh, vilken snygg jacka jag hittade bland nyheterna på ginatricot.com. Den är i skinnimitation och finns i två färger,
turkos och svart.
 
Personligen föredrar jag egentligen äkta skinn då det håller mycket bättre (såklart). Skinnimitation spricker ju bara. Och skinnimitation blir ju dyrt i längden. Men det är samtidigt ett bra alternativ om man vill ta ställning och om man inte vill använda sig av animaliska produkter. Och det finns ju faktiskt väldigt snygga kläder i skinnimitation, som jackorna här till exempel.
 
Vad föredrar ni? Skinnimitation eller äkta skinn?
 
 
 
Natalie jacket, 699 kr. Finns här.