Datorn har kommit

Yeey. Idag har min nya dator kommit på Posten, så jag ska ut sen och hämta den. Äntligen en egen dator igen! Så kan jag sitta med den på kvällarna och göra mitt, hehe. Söka jobb, läsa en massa, skriva, spela dataspel, titta på filmer och serier, leta fynd på Tradera och allt möjligt kul :) Inte för att jag ska låta mig fastna med bara datorn på kvällarna, vet ju att det är lätt hänt. Jag ska ju läsa böcker också är tanken. Men datorn och böckerna blir min avkoppling på kvällarna när Angela somnat :) Så nu vet ni vad jag gör ikväll när Angela somnat. Installera allt och fixa med datorn :)
 
När vi ändå är ute tar vi en sväng på cafét. Blir rätt sällan vi hälsar på där nu för tiden, det kan dröja 1-1,5 vecka mellan tillfällena. Vet inte riktigt varför, är ju inte direkt svårt att pallra sig dit, hehe. Men men... Vi går dit ibland i alla fall och idag blir det av :) Och så ska vi handla lite smått. Vi ska äta tacos idag så jag måste köpa hem det som fattas. Vore trist att stå utan någonting, annars blir det dåliga tacos, hehe. 
 
Jaja, denna fredag blir alltså cafébesök, handla, hämta ut dator, laga och äta tacos, leka med Angela och fixa med datorn ikväll.

Dagens middag

Kokade en del ris igår så det var rätt mycket kvar till idag. Men vi hade ingenting till nu. Hade kalkonbacon (som vi aldrig ätit förut) och nötkorv i kylskåpet som jag rörde ihop en gryta utav, tillsammans med champinjoner, röd paprika och mjölk. Blev rätt gott faktiskt, men hade nog förväntat mig lite mer mustig och "grytig" smak än det nu var. Men men... Det duger ändå :) Och så lite grönsaker till förstås :)
 
 
 

Dator beställd

Så där ja, nu har jag beställt en dator efter en del letande och en del tänkande. Det blev en HP PAVILION G6-2131SO. Förhoppningsvis har jag den hemma före helgen :)
 
Stod i valet och kvalet i vad jag skulle köpa. Tittade såklart på specifikationer och så där medan jag letade, det är ju rätt viktigt. Antal kärnor. RAM-minne. Hårddisk. Processor. HP eller Acer. Ny eller demo. Windows 7 eller Windows 8. Och så vidare, och så vidare. Det blev en HP, demo-ex, med Windows 7. Jaja, jag vet, demo-ex. Är väl kanske lite riskfyllt så där, men den är testad och köpt från butik och har garanti. Behöver inte vara illa alls. Och så funderade jag på att antingen köpa denna eller en helt ny med Windows 8. Men Windows 8 känns lite som att det inte ens hör hemma i en vanlig dator, utan snarare på Windows Phone eller surfplatta eller sådana här nya typer som kommit nu, där det finns pekskärm på datorn. Läste på lite om de olika operativsystemen och tänkte även på att jag har en Windows Phone där det ser ungefär likadant ut som i Windows 8 och kom fram till att jag håller mig kvar hos Windows 7. 
 
 
HP Pavilion g6-2131so demo
(Bildkälla).