Datorn har kommit

Yeey. Idag har min nya dator kommit på Posten, så jag ska ut sen och hämta den. Äntligen en egen dator igen! Så kan jag sitta med den på kvällarna och göra mitt, hehe. Söka jobb, läsa en massa, skriva, spela dataspel, titta på filmer och serier, leta fynd på Tradera och allt möjligt kul :) Inte för att jag ska låta mig fastna med bara datorn på kvällarna, vet ju att det är lätt hänt. Jag ska ju läsa böcker också är tanken. Men datorn och böckerna blir min avkoppling på kvällarna när Angela somnat :) Så nu vet ni vad jag gör ikväll när Angela somnat. Installera allt och fixa med datorn :)
 
När vi ändå är ute tar vi en sväng på cafét. Blir rätt sällan vi hälsar på där nu för tiden, det kan dröja 1-1,5 vecka mellan tillfällena. Vet inte riktigt varför, är ju inte direkt svårt att pallra sig dit, hehe. Men men... Vi går dit ibland i alla fall och idag blir det av :) Och så ska vi handla lite smått. Vi ska äta tacos idag så jag måste köpa hem det som fattas. Vore trist att stå utan någonting, annars blir det dåliga tacos, hehe. 
 
Jaja, denna fredag blir alltså cafébesök, handla, hämta ut dator, laga och äta tacos, leka med Angela och fixa med datorn ikväll.