Min söndag och första advent

En fullspäckad söndag. På förmiddagen gick vi ut på stan för att gå på julmarknad. Det var ju en i centrum och en uppe i Thuleparken. Men det blev bara den i centrum med tanke på tidsbrist, tyvärr. Och tyvärr föll denna marknad inte oss i smaken, det fanns ingenting för oss där. Jag saknade fler försäljare ,mer goda dofter och julmusik och riktig julstämning.Tråkigt tycker jag. Vi gick in på second hand istället som hade extraöppet idag. Där kan man gå och skrota lite och nästan alltid hittar man någonting. Där hittade vi barnböcker och en lampa. Tyvärr trodde vi att det var en taklampa. Väl hemma upptäckte vi att det var en rätt stor fönsterlampa, så den åker förmodligen tillbaka till butiken, om vi får lämna tillbaka den förstås. Annars får vi ha den i något fönster efter nyår när julpynter ryker... 
 
Sedan var det dags att gå hem till tvättstugan. Och så skulle Angela äta och sova middag. Lagade mat gjorde vi också. Väntade sedan på att tvättstugan skulle bli klar så vi kunde gå till mina föräldrar för ett besök. Trevligt som vanligt :)
 
Så denna dagen gick och vi har haft att göra hela dagen :) Hade bara en kortare lugn stund medan Angela sov då jag kunde koppla av lite grann på soffan med en bok. Men men, sånt är livet. Man kan ju inte koppla av jämt ;)
 
Imorgon är det back to work. Då börjar mitt nya schema :) Kommer kanske inte kännas som någon större skillnad ändå, men men. 
 
Nu ska jag ägna kvällen åt lite läsning och lite film. Skilda världar som vanligt, blir ju aldrig av med serien, haha. Men inte mycket kvar nu :)

Lördag kväll

Lördag kväll. Sitter och kopplar av efter en dusch och en fika. Har varit otroligt trött under kvällen. Nog för att jag brukar vara trött annars också, men idag var det värre. Men men. Får sova inatt, hihi. Ska strax kika lite Skilda världar, har inte överdrivet mycket kvar att se av serien. 15 delar kvar. Blir säkert något glas vin också, känner att det skulle vara rätt gott ikväll.
 
Imorgon är jag ledig. Får se vad man ska hitta på, vad man hinner med. Har bara en dag ledigt, sen är det jobb på måndag igen och jobbar då måndag-torsdag och är ledig fredag och jobbar sen helgen och är sen ledig måndag (har fått nytt schema-system för december, krångligt att förklara hur det ser ut i sin helhet. Men fungerar ungefär som så att jag jobbar varannan helg och är ledig varannan helg. Vid jobbhelg är jag ledig fredagen och måndagen). Tänkte att vi skulle tvätta imorgon, har bokat tvättstugan. Sen är det julmarknader också, får se om vi orkar med det och om vi har lust. Annars tänkte jag på ett besök hos mina föräldrar, eller hinna med alltihop och klämma in, haha. Får se. 
 
På tal om mitt schema för december är jag faktiskt väldigt nöjd. Jag upptäckte att jag är ledig alla dagar utom en, den 23:e, då förskolorna här i stan slås ihop dagarna före jul och dagarna före nyår och de ska samsas på en annan förskola än Angelas. Så vi slipper det där med en annan förskola och Angela kan vara hemma istället :) Visst, det hade egentligen inte handlat om många dagar totalt. Men tycker det verkar så bökigt att ta sig till en annan förskola som är okänd både för oss och för Angela och att hon skulle vara där. Inte för att man vill misstro förskolan eller personalen, men det handlar om trygghet för sitt barn och även för en själv. Känns inte kul att man skulle behöva släppa sitt barn på en okänd förskola med mestadels okänd personal och i en okänd miljö där barnet aldrig tidigare varit, även om det bara handlar om ett fåtal dagar. Tycker det är riktigt dåligt att stänga förskolorna om jag ska vara helt ärlig, även om man får förstå att personalen vill vara ledig och att det säkert är slöseri med resurser att ha alla förskolor öppna nära jul och nyår. Men men, nu är jag glad att vi slipper det där :)
 
Nej, nu har jag annat för mig, vi hörs :)

Fler sjuka leksaker

För ett tag sedan visade jag er en del sjuka leksaker jag hittade i ett par listor på nätet. Nu har jag hittat fler... 
 
 
sjukaleksaker09
Öh, en kanin som bajsar glitterägg?!
 
 
sjukaleksaker11
Mjukisar i form av kiss och bajs... Ungefär lika illa som svenska barnprogrammet Biss och Kajs...
Det vill säga ungefär samma skit...
 
 
sjukaleksaker12
Gangsterdockor. Känns bara så fel...
 
 
sjukaleksaker16
Döda ewoks/zombie-ewoks?!
 
 
sjukaleksaker19
Bygg ett eget koncentrationsläger!
 
 
Alla bilder lånade från scrolla.se