Pälsväst - när?

Har under senaste veckan undrat när man ska plocka fram pälsvästen (har en i fejkpäls!). Det är ju rätt kallt nu faktiskt, under 10 grader. Idag när jag gick från jobbet till bussen kändes det svinkallt, burr! Är rätt sugen på att dra på mig pälsvästen över en tjock tröja faktiskt... Såg även ett inlägg länkat från blogg.se's förstasida med en massa fina fuskpälsvästar. Blev lite sugen på att skaffa en till, men det får räcka med den jag har. Kommer nog plocka fram den snart faktiskt, hihi :)
 
 
När börjar ni med era pälsvästar? Vad har ni under? :)
 
 
   

Glömt hur man är förälder?

Ja, herregud! Nog för att det ibland kan vara svårt att vara förälder, men ibland undrar man ju om vissa borde vara föräldrar överhuvudtaget. Hur svårt kan det egentligen vara?!
 
 
2
Måste knyta skon i kön på flygplatsen. Men var göra av ungen så h*n inte kryper iväg? Jag vet, i handbagagelådan i incheckningen! För den rullar ju inte iväg snabbare än vad ungen hade hunnit krypa iväg...
 
 
BRZcgHwCcAAZ_bv.jpg-large
Koppel på barn borde väl ändå förbjudas? Nog för att det kan vara jobbigt med en unge som bara sticker iväg. Men att ha koll på sitt barn och att uppfostra barnet att faktiskt inte sticka iväg är väl ändå en del av föräldraskapet?! Koppel hör hemma på hunden och inte på barnet! Ibland kan man ju undra om vissa inte borde ha hund istället för ett barn, i annat fall bör man stanna hemma med barnet...
 
 
desktop-1406690530

Men herregud! Har man ett barn eller har man ett djur i bur? Tänker på vattenbehållarna man har till kaniner, hamstrar och marsvin. Fy fan!
 
 
desktop-1406690570
Ja herregud, det finns då folk till allt. Att man ens överväger att lyfta upp barnet i vagnen ovanpå ett broräcke. Vissa har inte alla hästar hemma... 
 
 
Haha, ja vadå slött?! Men måste erkänna att jag själv ibland tänkt tanken att koppla på en segway på barnvagnen, hahaha.
 
 

Alla exempel ovan plus ett flertal till finns på lajkat.se.
 

Dålig uppdatering

Hej hopp!
 
Jag vet! Min uppdatering är under all kritik. Jag uppdaterar väldigt dåligt, alldeles för sällan. Typiskt att det blir så. Jag vill ju skriva och uppdatera er. Men ibland har försvinner både tiden, orken och inspirationen, tyvärr. Hoppas på skärpning, hehe. 
 
Allt är som vanligt, antar jag. Jag jobbar som vanligt, numer 11:00-18:30 (minns inte om jag redan skrivit det faktiskt). Annars umgås jag med familjen och tar det lugnt bara. Man hinner inte mycket mer. 
 
Angelas 2-årsdag närmar sig, bara en vecka kvar nu! Uj uj :)