Fina och enkla matgrupper

Jag är väldigt sugen på att köpa en matgrupp till vardagsrummet här hemma. Och lite längre fram kanske även en skänk eller ett vitrinskåp som kan passa till. Har kikat runt lite och hittat några fina matgrupper och som dessutom är väldigt billiga. Jag är väldigt inne på ett fyrkantigt ganska enkelt bord och stolar med skinnklädsel eller liknande (brukar vara PU-klädsel). Tänker även på att matgruppen måste vara praktisk. Det måste vara lätt att hålla rent och att underhålla samt att det inte får vara några möbler som tippar lätt. Annars finns det väldigt mycket mer på marknaden som är fint. Men här är mina favoriter just nu, som alla är rätt lika varandra faktiskt:
 
 
(Bildkälla).
Ven bord med Boston stolar. 3995 kr på ekebymobel.se.
 
 
(Bildkälla).
Jasmin bord med Mazzi stolar. 5495 kr på trademax.se.
 
 
(Bildkälla).
Anja bord med Mazzi stolar. 5995 kr på trademax.se. 
 
3 kommentarer publicerat i Inredning och prylar, Vardagsliv, tankar och åsikter;
#1 - - Mizca:

Skinnstolar är ju perfekt när man har barn med, lätt att bara torka bort än på textilklädsel =) Snygga! Gillar träborden mest men detaljerna på de vita bordet var snyggt!

Svar: Helst skulle jag vilja ha ett träbord (typ ek) med detaljerna som finns i det vita bordet :) Det finns, men svårt att hitta till vettigt pris. Har funnits förut, men verkar slut överallt :/
MaryCaroline

#2 - - Mizca:

Svar: Man kan nog hitta allt men som du säger, det är ju inte alltid till priset man vill lägga :) Då har vi samma smak =)

#3 - - Madeliene :

- fin blogg!

Svar: Tack :)
MaryCaroline