Första dagen på nya dagis

Idag var det första dagen på nya dagis, på Björkliden. Vi var bara där en kort stund för lite rundtur och introduktion. Ramin och jag träffade alla i personalen och så hade vi möte med ansvarig förskollärare på Gröna avdelningen där Angela ska gå. Medan vi satt där sprang Angela runt och lekte. Vi märkte alla att det inte är några problem alls att byta dagis, Angela hade så kul och sen ville hon inte ens gå därifrån, haha. Hon sket i oss på en gång ungefär, haha. Angela behöver ingen inskolning, vilket vi alla var överens om, så imorgon kör vi på som vanligt hela dagen utan att vi är där. Känns skönt att ens barn har så roligt och trivs på en gång, att det är så enkelt för hela familjen :)
 
Det här dagiset är helt underbart, så trevlig personal och så fin ute- och innemiljö och väldigt bra pedagogik. Dagiset är också rent och fräscht och har eget kök med egen kock. Stora ytor att leka på, både inne och ute och massor av roliga saker att leka med. Och så är det lagom många barn på dagiset och en bra blandning i åldrar och ursprung, precis som jag tycker att det ska vara. Det här kommer bli så himla bra! :) 
 
 
Björkliden
Så här ser en del utav Björklidens förskola ut. Platsen där bilden är tagen ifrån är en stor gräsmatta där barnen kan springa omkring. Backen framför huset har en stor rutschkana och på vintern åker barnen pulka här. 
(Bildkälla).
2 kommentarer publicerat i Livet som mamma, Vardagsliv, tankar och åsikter;
#1 - - Sofia:

Vad kul att hon verkade trivas så bra! :D

Svar: Ja det känns så bra :)
MaryCaroline

#2 - - Annika:

Jag kan tänka mig att det är ett kanondagis !! Åh , vad kul och bra att Angela trivs..

Svar: Ja, jag lovar att det är det :)
MaryCaroline