Måndag

Måndag kväll. Sitter här i soffan och kopplar av. Eller ja, har väl mest kopplat av hela dagen då jag var ledig idag, men det är ju lite skillnad när Angela sover och man inte har några sysslor kvar för dagen. Ska strax titta serier innan det är dags att sova.
 
Var ut en sväng på stan runt lunchtid med Angela. Uj så jobbig hon kan vara, ett riktigt yrväder som bara springer runt överallt. Jättekul när man är inne på Ica... Eller inte! Men vi måste ju ut ibland, annars blir man tokig :) Sen var vi bara hemma hela dagen. Har lagat mat och lekt och tittat på Pippi och sådant där :)
 
Imorgon är det dags för Angela att börja på nya dagis :) Så länge som vi har väntat! Äntligen är det dags! Det ska bli jätteroligt och jag tror det kommer bli riktigt bra. Hon lär ju inte behöva någon inskolning heller, hon är ju van vid dagis då hon gått på dagis i ungefär 1,5 år och eftersom hon var på det här nya dagiset under sommaren. Det gick så bra då och Angela älskar att vara på dagis och leka med andra barn och vistas i dagismiljö. Och det här nya dagiset är kanon! Ser framemot morgondagen :)
 
 
Mammas lilla rosa tjej på väg mot stan.
 
En kommentar publicerat i Livet som mamma, Vardagsliv, tankar och åsikter;
#1 - - MADDISENJ.SE:

Härligt när det känns så bra med dagis!

Svar: Ja, det är det verkligen! :) Precis så här ska det kännas :)
MaryCaroline