🎆 Gott nytt år! 🎆

Hoppar in och önskar er alla ett gott nytt år! 🎆 🎆 🎆 
 
Vi firar som vanligt en lugn nyårsafton hemma. Lite god mat, gott att dricka och lite tilltugg. Och så blir det väl kanske lite film. Sen blir det skål med bubbel och att titta på fyrverkerierna från fönstret. Jaja... Önskar er som sagt ett gott nytt år! :)
 
 
(Bildkälla).

Hallontvål

Tänkte tipsa om den här underbara duschtvålen jag köpte idag, Family Fresh - Creamy Berry. Den doftar verkligen ljuvligt, både i flaskan och i duschen. Det luktar så gott att man nästan vill äta upp den 😍  Om du har svårt att välja tvål, köp den här! 😉 
 

Memory

Angela älskar att spela memory! Och hon älskar att vinna... Varje kväll när jag kommer hem från jobbet ska vi spela memory och så säger hon "jag kanske vinner" och "jag vinner" :D Hon är faktiskt riktigt duktig på att spela och får många par, även när hon inte fuskar. Det händer ofta att hon vinner. Men jag låter henne aldrig vinna, jag spelar bara på som man ska, jag tycker inte om när man låter någon annan vinna, även om motspelaren är ett barn. Men Angela är en riktigt dålig förlorare, haha. Hon tål inte när jag säger att jag ska vinna och när jag säger efter spelets slut att jag har vunnit, haha. 
 
Så här såg det ut efter en omgång memory tidigare ikväll.
Min hög till vänster och Angelas hög till höger... Utklassad av en 3-åring ☹ ☺