Wanted: Tank top with lace

 
Nu i dagarna när vi packat upp kläder från danska Soya Concept på jobbet har jag fallit för detta fina linne (Pylle 47 heter modellen om någon undrar). Ett långt linne med bred spetskant nedtill. Linnet finns i fem olika färger, men mina favoriter är den lite ljusare blå, den beiga/silvergrå samt den mörkare blå, alla de tre ni ser i bild nedan. Otroligt snyggt till ett par tajta byxor i kanske svart eller vitt, beroende på färgen på linnet :) Får jag bara välja ett av dessa linnen väljer jag den mörkare blå, den kommer jag definitivt att köpa inom kort :)
 
 

 
(Bildkälla 1). (Bildkälla 2). (Bildkälla 3). 
 
 

Fredag kväll

 
Fredag kväll. Har nyss druckit en kopp te och ätit några Wasa Frukost-mackor (knäckebröd med sesamfrön på), mums! Ska strax ta ett glas vin och välja hästar för V75 imorgon. Vi spelar ju varje vecka :) Sen blir det att glo på min serie och kanske någon film innan det är dags att sova.
 
Idag var jag ledig, härligt. Dagen ägnades åt att handla, ha tvättstuga, laga och äta våfflor och mysa med Angela. Och att torka en massa kiss på golvet efter Angela, inte lika mysigt, haha. Vi försöker med potträning, inte det enklaste. Oftast vill Angela inte ens sitta på pottan och när hon väl sitter där kissar hon inte. Hon kissar innan eller efter, på golvet, suck... Och man får tjata, tjata, tjata om pottan och att kissa där, haha. Men men, potträning får ta den tid det tar,  vi har ju nyss börjat. 
 
Imorgon och på söndag är det jobbdagar. Det är stora löningshelgen och så har det gått hyfsat lång tid efter julen så jag tror det kommer mycket folk. På helgerna kommer det ju mycket folk som åkt en bit, kommer många från exempelvis Eskilstuna och Stockholm och de som åkt rätt långt faktiskt. Jag ska stå i caféet, vilket jag gör på mina jobbhelger numer. Serverar bland annat pizza-slice och korv med bröd, hihi. Annars i helgen blir det väl att äta pizza, mysa och fortsätta med potträningen, hehe.
 
 
Vad gör ni ikväll? Och vad ska ni göra i helgen? :)

Onsdag kväll

Onsdag kväll. Sitter i soffan och myser med en kopp te. Vi mår bättre och bättre, vilket är skönt. Men jag är fortfarande ganska snorig och tjorvig i halsen. Det lär sitta i ett tag till, tyvärr. Likadant varenda gång :(
 
Var tillbaka på jobbet i måndags igen. Skönt att komma iväg och jobba igen, även om det såklart är skönt att vara hemma också. Men man klättrar nästan på väggarna till sist om man är hemma en vecka, haha. Kul att det kommer vårnytt på jobbet nu, både gällande kläder, textilier och inredning :) Jag är faktiskt inte så förtjust i höst- och vintermode, även om mycket är fint. Vår och sommar ska det vara! Blir mer och mer roligt att se vad som kommer i alla leveranser nu och vad vi får packa upp :) 
 
Annars händer väl inte så mycket. Som vanligt, alltså, hihi. Ska strax lägga mig i soffan och kika på min serie och bara ta det lugnt :)