Onsdag

Onsdag, mitt i veckan. Dagarna och veckorna rullar på. Tiden går så fort, helt sjukt. Snart är vi inne i augusti redan. Sommaren bara regnar bort också. Men men. Jag jobbar som vanligt, och det är massor att göra på jobbet. Det är massor av kunder och det är köer och annat som ska göras. Men det är kul :) Angela går sista veckan på sommardagis, hon har bara en dag kvar. Sen ska hon tillbaka två veckor på sitt ordinarie dagis innan hon får sin plats på nya dagis, samma dagis där hon nu varit på sommardagis i tre veckor. Känns lite så där att hålla på och hoppa fram och tillbaka, men men... 
 
Annars händer inte så mycket. Vår IKEA-beställning kommer på måndag fick vi veta idag, jippie! :) Perfekt, då är jag ledig :) Då ska det fixas och donas :) Ser så fram emot det :) Och så ska det köpas lite mer, lite småsaker, både till hemmet och till Ramins salong, jag sitter och letar grejer och priser varje kväll, haha. Det tar ett tag, men det är kul :)
 
 
Hur har ni det i regniga sommaren? :) 
 

Nya barnmöbler

Äntligen har vi beställt nytt till Angelas rum! Det blev en BUSUNGE växasäng och en GERSBY bokhylla (plus madrass för växasäng och en extra stödbräda för sängen). En annan säng är verkligen på tiden då spjälsängen är för trång och Angela fastnar med fötter och ben, samt att hon ju faktiskt snart är 3 år. Bokhyllan behövs för Angelas saker, hennes böcker och filmer och dockor och lite annat. Förvaring på höjden blir bra då det inte tar mycket golvyta (och naturligtvis kommer vi förankra bokhyllan i väggen utifall att Angela börjar klättra i den).
 
Vi valde att beställa från IKEA eftersom de har mest prisvärda produkter och barnet kan ha grejerna länge utan att grejerna blir för barnsliga efter bara ett par år. Samt att sängen vi beställt är 80 cm bred och kan dras ut till 200 cm. Andra barnsängar jag tittat på behöver man snart byta ut igen då de är rätt små och bara passar barnen när de är upp till 4-5 år. Varför ska man byta säng en gång till efter 2-3 år när man kan köpa en rejäl barnet kan ha i flera år istället?! Känns ju som att man får byta sängar för barnet många gånger under kort tid annars... Det enda vi behöver köpa nu är nya textilier och lite annat smått då vi inte hittade någonting på IKEA som passar. Men det ska bli kul att äntligen fixa Angelas rum lite mer ordentligt. Vissa saker ska bort (exempelvis lektältet och möblen som TV:n står på då de tar för mycket plats) och annat nytt ska in. Det tar kanske lite tid men nu blir det äntligen av, nu väntar vi bara på leveransen :) 
 
 
BUSUNGE Växasäng IKEA Utdragbar säng som kan förlängas i takt med att barnet växer. Ribbor av massivt trä ger ett fast stöd.
BUSUNGE växasäng, från IKEA.
(Bildkälla).
 
 
GERSBY Bokhylla IKEA
GERSBY bokhylla från IKEA.
(Bildkälla).
 
 

Sagolika ögon

Alltså, kolla de här ögonsminkningarna! Underbart! 👌 ❤ 
 
Skärmavbild 2015-07-20 kl. 08.46.29
Lilla Rödluvan.
 
 
Skärmavbild 2015-07-20 kl. 08.45.21
Frozen.
 
 
Skärmavbild 2015-07-20 kl. 08.44.55
Mumin.
 
 
Skärmavbild 2015-07-20 kl. 08.41.36
Snövit.
 
 
Skärmavbild 2015-07-20 kl. 08.41.26
Den fula ankungen.
 
 
Skärmavbild 2015-07-20 kl. 08.46.06
Lilla sjöjungfrun.
 
 
Tjejen bakom de magiska ögonen, Tal Peleg, hittar du här.