Dagens hissar och dissar!

 
Helgmys! 
(Bildkälla).
 
Lediga helger är guld! En massa mys med familjen. Lek och film och gott att äta och en massa närhet ♥
 
 
Permanent uppehållstillstånd!
(Bildkälla).
 
Efter allt jobb och slit och efter alla år har Ramin nu äntligen fått PUT, permanent uppehållstillstånd. Efter två år med anknytning till familjen har man rätt att få permanent uppehållstillstånd, och det fick han nu. Hade jag inte haft en tanke på. Grattis! Så skönt! 
 
 
Somersby päroncider!
(Bildkälla).
 
Vill tipsa om denna riktigt goda päroncider. Den är söt, kanske lite sötare än vissa andra cider, och har en väldigt bra smak.
En ny favorit!
 
 
 
 
 
Vädret! 
(Bildkälla).
 
Vi befinner oss nu i mitten av maj och det är kallt och det råder pissigt väder. Rena aprilvädret och det är inte alls skönt att gå ut. Jag längtar efter sol och värme så man kan ha shorts och sommarklänningar och så man kan dra ut på picknick när man är ledig!
 
 
Festande grannar!
(Bildkälla).

Lyckligtvis händer det väldigt sällan, men fy fan vad jag blir förbannad på festande grannar som spelar hög musik och skriker och dunkar klockan 01 på natten! Det hände inatt då en nyinflyttad körde igång partaj på natten. Musik och skrik och dunk. Jag sparkade i väggen utan resultat. De sket i det (det är rätt lyhört i huset så ja, självklart hördes mina sparkar!). Ramin gick ut på balkongen och ropade och kastade nåt på deras fönster. Då reagerade dem och Ramin sa åt dem att sänka. Men de hördes fortfarande. De fick en tillsägelse till och då sa en tjej med späd stämma att de skulle flytta upp till henne istället, vad nu det skulle hjälpa alla i huset. Efter en stund gick de, men de hördes hemifrån henne i alla fall, även om ljudet blev betydligt lägre hos oss. Stackars de som bor i samma trappa, läget för dem blev ju inte bättre! Tycker det är så tråkigt när det kommer nya grannar som väsnas på natten och som visar noll hänsyn. Händer det fler gånger blir det rapport till värden!
 
 
Granny hair!
(Bildkälla).
 
50 shades of grey, hair! Det är en sak att vara äldre och ha grått hår naturligt. Eller att ha en askig färg eller vara så pass blond att det nästan är vitt. Men är man ung, typ tonåring eller i 20-årsåldern och frivilligt färgar håret riktigt grått, alternativt grått med inslag av pasteller, finner jag obegripligt! Men smaken är som baken...
 
 
Lämna kommentar publicerat i Hiss / Diss, Vardagsliv, tankar och åsikter;