Söndag kväll

Sverige vann! Vilken nagelbitare det var igår kväll i Eurovision Song Contest 2015! Det stod mellan Sverige, Ryssland och Italien, men främst Sverige och Ryssland. Det var jämnt nästan hela tiden men mot slutet drog Sverige ifrån och man förstod att Sverige tagit hem segern när det fortfarande var flera länders röster kvar. Rätt vinnare!!! Det var sååå många urusla bidrag med och Måns låt är faktiskt bra plus att effekterna ger en storartad show, vilket man inte kan säga om många andra bidrag. Många bidrag föll platt... Grattis Måns och grattis Sverige, en värdig vinnare!
 
Söndag kväll nu. Sitter här i soffan och tar det lugnt efter en jobbhelg. Tittar runt lite på nätet och ska väl kika någon serie sen. 
 
Imorgon är det en ledig måndag. På förmiddagen ska vi till BVC för 2½-årskontroll. Äntligen! Har missat våra tider ett par gånger, oops! Men men, imorgon blir det äntligen av. Sen blir det tvättstuga och efter det blir det ett besök hos mina föräldrar, eller hos mo-mo--mo-mojka som Angela säger :)
 
 
Lämna kommentar publicerat i Vardagsliv, tankar och åsikter