Blond igen

Så där ja, nu är jag blond igen :) Eller ja, jag har väl inte direkt haft en annan hårfärg, men mitt hår har vilat väldigt länge nu. Plus att jag funderat fram och tillbaka på om jag ska låta hela håret bli naturligt eller inte. Jag har inte gjort någonting med hårfärgen på 10 månader, senast var i december 2014. Därför har jag haft en väldigt grov utväxt och ungefär hälften av mitt hår har varit blont medan andra halvan har varit min naturliga hårfärg. Detta samtidigt som jag låtit håret växa för att bli långt igen. Men nu har jag tröttnat på att låta håret vila och jag tröttnade på att se håret med stor utväxt varje dag. Jag höll på att bli galen, haha. Plus att jag faktiskt vill vara blond, jag trivs så bra i det. Så nu är mitt hår blont igen :) Förra fredagen började vi med att slinga håretoch idag har vi blekt det som utgjorde utväxten. Det är fortfarande inte 100% färdigt eftersom jag har en del gula nyanser kvar i håret. Det kräver några behandlingar för att bli perfekt, det är inte alltid det lättaste att bli blond i den nyans man vill ha. Men nästa gång blir det färdigt och det blir nog till jul :)
 
 
 

Ugglor

Idag köpte jag dessa söta självhäftande väggdekorationerna på jobbet. De fick sin plats på garderobsdörrarna inne på Angelas rum. Det är dock oklart hur de ska vara placerade, men de får sitta så här så länge :)
 
 
 
 
 

Första gången på toaletten

Vi har aldrig tjatat på Angela om att hon ska använda toaletten. Det har bara varit tjat om pottan och det har gått riktigt bra för henne att kissa på pottan. Dock använder hon ju fortfarande blöja när hon inte är hemma och när hon sover... Plus att hon vägrar att göra nummer två i pottan, det gör hon bara i blöjan... Man har ju inte velat förvirra Angela med toaletten heller när kissandet går så bra i pottan och när hon fortfarande inte är torr dygnet runt och fortfarande inte bajsar i pottan... Men vi har sedan länge haft en barnsits till toaletten hemma och den har Angela hela tiden vetat att den finns då den ligger framme och vi har visat den. Men vi har aldrig tjatat om att gå på toaletten och använda sitsen. Inte en enda gång har Angela varit intresserad av att gå på toaletten och använda barnsitsen. Inte förrän idag :) Självmant sa hon att hon ville gå på toaletten och hon gick själv och tog lilla pallen och ställde framför toaletten och öppnade toalettlocket och gjorde sig redo att gp på toaletten. Det enda jag som förälder behövde göra var att lägga dit barnsitsen och se till att Angela satt ordentligt. Resten skötte hon själv och hon gjorde detta flera gånger under dagen :) Duktiga tjejen! :) 
 
 
 
(Bildkälla).