Sjukstuga

Typiskt när man har en ledig helg så blir man sjuk :/ Är förkyld och snorar och hostar :/ Kände av redan i torsdags att något var på g och sen på fredagen mådde jag ännu sämre. Skulle bli skönt med en ledig helg. Men men, det blev bara värre. Igår låg jag på soffan typ hela dagen och hade ingen ork i kroppen för någonting. Idag var det något bättre, men inte tipp topp. Energin tryter rätt fort och jag snorar nog mer idag än igår. Och hostan är nog värre idag också. Det är sådan där hosta som emellanåt känns rätt långt ner i luftrören, usch... Och sådan här hosta kan ju sitta i ett par veckor också... Jaja, tur man har Cocillana att ta till i värsta fall ;) Och tur det går över med sådant här, även om det sitter i ett tag... Fast det retar mig att mina förkylningar går ner i luftrören varenda jävla gång! :(  Jaja, det går över :) 

Jag som liten

Ungefär så här såg jag ut när jag var liten :) Jag var väl en si så där 4-5 år på dessa kort. Som jag vet är det min syster som stylat mig och fotograferat :) Sånt tyckte vi var kul, haha :D Eller ja, jag antar att det var kul. Minns tyvärr inte så mycket utav det. Minns inte mycket från den här åldern över huvud taget, tråkigt nog... Tyvärr har jag heller inte så många kort på när jag var liten, men de här är i alla fall bland mina favoriter :) 
 
 
 

Lever...

Jag veeet... ! Det är nästan två veckor sedan jag skrev på bloggen :/ Men jag känner att jag varken haft tid, lust eller ork liksom... Men men... Allt rullar på som vanligt... Och ja, jag är förkyld, igen :/ Känner mig riktigt mosig idag faktiskt, usch... Jaja, går väl över inom ett par dagar... Men typiskt att man ska bli sjuk lagom till en ledig helg... :/ Jaja, jag lever i alla fall, så ni vet ;)