Handen avslöjar dig!

Som ung tonåring läste man det mesta man kom över gällande att spå i händer och i kort. Det var allt från böcker på biblioteket till artiklar i veckotidningar. Det var mest en kul grej, ungefär som att läsa horoskopet i tidningen. Det kunde titt som tätt hända att det stämde, både spådomar och horoskop, samtidigt som man egentligen visste att det ju bara var en ren tillfällighet. Kanske detta med att utröna människors personligheter genom att titta på deras fingerlängder också bara är en tillfällighet. Men det är tydligen skrämmande träffande...! Det stämmer väldigt bra in på mig, jag är typ B. Vilken typ är du och hur stämmer det in på dig? :)
 
 
 
 
A: Ringfingret är längre än pekfingret. Charmiga. Analytiska. Har lätt att få folk att tycka om dem. Mer aggressiva och bestämda. Kan prata sig ur situationer. Bra på att lösa problem. Jobbar ofta med vetenskapliga yrken.
 
B: Pekfingret är längre än ringfingret. Bra självförtroende. Har en "gör-det-själv"-attityd. Behöver egentid, speciellt om det gäller att fokusera på en viktig uppgift. Gillar då inte att störas. Söker andras uppmärksamhet. Har behov av att uppnå saker.
 
C: Pek- och ringfingrarna är ungefär lika långa. Fridfulla och lugna. Välorganiserade. Omtänksamma. Vill att alla i omgivningen ska må bra. Försöker att undvika konflikter. Lojala. Bra partners. Förnuftiga. Styr undan problem och konflikter. Pressade och trängda kan de dock brusa upp ordentligt.
 

Källa: lajkat.aftonbladet.se