Nätshoppat

Häromdagen blev det lite nätshopping från hm.se. Det blir inte så ofta jag nätshoppar, men ibland kan jag verkligen fynda och hitta bra grejer. Det blev lite till både Angela och mig själv. Detta hamnade i min beställning och redan imorgon ska jag gå och hämta paketet på Posten (otroligt snabb leverans! Hurra!) :
 
Joggers i viskos till Angela. Otroligt bra byxor för små flickor. Skönt material och en modell som sitter kanonbra!
2-pack Frost-tröjor i lång- och kortärmat till Angela. Dessa kommer hon säkert älska, hon älskar ju sin Frost. Faktiskt första Frost-kläderna hon får, konstigt nog.
 
 
 
2-pack enkla trikåtoppar i kortärmat till Angela.
 
 
 
Basketskor till Angela. Dröjer inte länge förrän det är dags att byta till vårskor. Var lika bra att köpa nu så man har hemma när det är dags och så man är säker på att rätt storlek finns kvar.
 
 
 
Till mig själv blev det de här ursnygga shortsen! Får se hur länge de håller bara då de är i skinnimitation. Men snygga är de i alla fall och de ser mjuka och behagliga ut och de är helt i min smak!
 
 
Det blev några BH:ar till mig också, vilket var den ursprungliga tanken med att överhuvudtaget beställa, haha. (Så typiskt att man alltid hittar någonting mer man vill ha, haha). Men dem visar jag inte här, underkläder tycker jag är privat, haha.
 
 
Lämna kommentar publicerat i Livet som mamma, Mode/skönhet/hälsa, Vardagsliv, tankar och åsikter;