Bustierklänning

Häromdagen damp det ner en Ellos-katalog i brevlådan. Har inte kikat så mycket i den, men jag fastnade i alla fall för den här klänningen i bustiermodell.


GOTT NYTT ÅR! + årsresumé 2010

Passar på att säga GOTT NYTT ÅR nu ifall jag glömmer bort det senare ;)
ÅRSRESUMÈ 2010

• Jag slutade plugga

• Jag blev arbetslös
 
• Jag fick nya insikter

• Jag reste ensam till iranska Kurdistan för att hälsa på min pojkvän och hans familj

• Min pojkvän fick uppehållstillstånd i Sverige

• Jag har utvecklats som person

• Jag fick uppdrag av kommunen

• Min matlagning blev bättre (hehe)

• Har lärt mig mycket inom en massa olika områden


+ En massa saker jag väljer att inte skriva här, av olika orsaker. För er betyder den här listan inte ett smack och ni vet inte så mycket vad jag menar med flera punkter. Men för mig betyder den mycket. Har haft både ett dåligt och ett bra år. Men i det stora hela har året varit väldigt bra! :) Men jag hoppas såklart att 2011 blir ännu bättre :)

Dagens look! +"smalglad"

Kör en enkel look idag. Lätt sminkning, enkel frisyr, enkel topp och jeans. Men snyggt ändå ;) Varje dag är inte en fest :P :)


När jag stod framför spegeln idag funderade jag lite. Jag funderade på hur glad jag är över att vara 25 år (snart 26) och fortfarande vara smal. Ingen större risk för bukfetma, viktproblem eller höft- och ledbesvär till exempel. Har reflekterat att många tjejer i övre tonåren och i en ålder 20-30 har alldeles för stora midjemått och är överviktiga. Ibland undrar jag varför det blivit så! (Och nu räknar jag inte med de som fått barn, eller de som alltid varit överviktiga och har det i generna, det är en annan femma. Och jag menar inte att klanka ner på överviktiga, vissa kan inte hjälpa det och överviktiga är också människor och lika mycket värda). Det jag menar är... Varför är det så många som varit smala förut men som går upp så satans mycket i vikt? Vad äter folk? Tänker folk inte på sin hälsa och på framtiden? Mår folk så dåligt att de "måste" äta? Eller mår vissa "för bra" så att de äter och äter? Ibland undrar jag. Orsakerna är många och alla har olika orsaker. Men det man ser är inte bra. Vikthets är inte heller bra. Att gå runt och banta och tänka på att man måste vara smal. Det bästa är att hitta en balans för att hålla sig själv i schack och för att själv må bra, både nu och i framtiden. Varför sabba för sig själv? :) Men huvudsaken är i alla fall att man är nöjd med sig själv! :)