Fredag kväll

Fredag kväll. Sitter under en filt och myser och tar det lugnt. Satans förkylning! Är inte dunderförkyld inte, men det känns ju ändå. Snorig, ont i halsen och en feberkänsla. Har dock inte feber, men tror ni förstår vilken känsla jag menar. Men men, är bara att vila på och sova sen. För sen väntar en jobbhelg...
 
Idag fick vi paketet från Zalando. Pottan, pallen och regnskyddet. Angela var så duktig först och skulle sitta på pottan. Vi tog av henne byxorna och blöjan och hon satte sig faktiskt frivilligt på pottan. Det hade jag aldrig i livet trott att hon skulle göra bara så där. Men sen vägrade hon sitta där och blev tjurig bara man pratade om pottan och att kissa i den, haha. Det där får man ju traggla med henne, pottan och kissa och att hon ska kissa i pottan. Men men, äntligen blir det potträning. Och ja, det får ta den tid det tar såklart...
 
Håller förresten på att välja ut en ny mobil åt mig. Jag är så trött på den jag har och jag tycker det är dags att byta. Jag har ju en Nokia Lumia 900, en Windows Phone. Den har varit bra som första smartphone, men nu är jag faktiskt less på den och tycker att den är för enkel för min smak plus att jag faktiskt vill ha en bättre kamera. Valet står mellan Samsung Galaxy S4 (Active eller Plus), HTC One M8 och Sony Xperia X2. Men sjukt svårt att välja... Jag och min beslutsångest också, suck... Men men, hoppas på att ha en ny mobil redan under nästa vecka :)

Potta, pall och regnskydd

Häromdagen beställde vi lite saker från Jollyroom som vi behöver och som vi går och väntar på. Det blev en potta, en pall och ett regnskydd.
 
Vi hade ju ett regnskydd till vagnen. Ett kanonbra från BRIO som täckte hela vagnen och med reflexer. Men tyvärr blev vi av med det på dagis. Det var någon jävel som snodde vårt! Tänk att man inte kan få ha sina grejer i fred! I fortsättningen kommer vi att märka upp ALLA våra grejer och förvara dem inomhus. Lita aldrig på folk! Nu har vi beställt ett liknande regnskydd. Behövs ju i regn och rusk och snö.
 
Pallen ska vi ha i badrummet så att Angela kan stå i bra höjd och tvätta händerna och borsta tänderna ordentligt. Hon har kommit in i en period då hon faktiskt är intresserad av att tvätta händerna själv och att leka med vattnet i handfatet. Pallen blir ju bra sen också när hon börjar använda toaletten längre fram. Dessutom kan man ju säkert få nytta av pallen utanför badrummet. 
 
Dags för potträning! Då är det ju såklart bra med en potta, hehe. Den vi köpte spelar musik när man kissar. Kan ju vara kul för Angela. Frågan är ju bara på vilket sätt hon kommer att använda pottan. Säkert till allt utom potträning, haha.
 
 
Potta med musik.
(Bildkälla).
 
 
              Tiny Travel Regnskydd Barnvagn Liten Liggdel        Bumbo Pall Vit/Magenta
Regnskydd.                                   Pall.
    (Bildkälla).                              (Bildkälla).

Onsdag

Onsdag idag. Och ledig dag. Idag har vi mest varit hemma och pysslat och så har vi varit en sväng till mina föräldrar. Trevligt som alltid. Resten av kvällen spenderar jag vid datorn och så blir det film och ostbågar i soffan. Imorgon är det back to work och sen jobbar jag torsdag-lördag. 
 
Lilla hjärtegull är förkyld, stackarn. Men verkar inte så farligt, om det inte blir värre förstås. Är mest lite snor som rinner och lite hosta. Lite lugnare än vanligt var hon väl idag också, får se hur hon mår imorgon. Sovit mycket har hon gjort, vilket jag tycker är bra. Än så länge verkar hon inte ha någon feber, hoppas det stannar där. Jag börjar också bli förkyld känner jag. Sitter här och nyser och känner mig mer och mer tjock i näsan. Lite ont i halsen. Attans! Men men, lite förkylning dör man väl inte av, antar jag, hehe. Bara att hoppas att det går åt rätt håll för oss båda...