Nyårsafton so far

Glad liten Angela. 
 
Nyårsmiddag som älskling lagat: lamm, ris och kantareller. 
 
Nyårslooken.

Gott Nytt År!!!

Passar på att säga Gott Nytt År redan nu! :)
 
Idag är det alltså nyårsafton. Det är sista dagen på året 2012. 2012 som har varit ett helt fantastiskt år! Det var året då jag blev mamma. Det var året då jag och Ramin blev föräldrar. Det var året då lilla älskade Angela kom till världen! :love: Snart är det alltså ett nytt år och jag har nog mycket att se framemot i och med min dotter. Se henne utvecklas under hennes fortsatta första år och se henne glädjas åt allt som är roligt och i vår och sommar försöka hitta på en massa kul med henne :) I höst börjar jag arbeta igen, men det är långt dit och till dess ska jag bara njuta och ha kul och umgås med mina nära och kära. Hoppas ni också haft ett fantastiskt 2012 och att ni får ett underbart 2013 att se framemot! :thumbup:
(Bildkälla).

Angela 2 månader 4:e veckan

 
Angela har gått in i sin 4:e vecka i sin andra månad. Nu dröjer det inte länge förrän hon "fyller" 3 månader! Oj oj vad tiden går...
 
Läsning: Vi har ännu inte läst för Angela. Eller ja, jag testade en gång men jag räknar nog inte det. Men det är någonting jag faktiskt funderat på. Eller att ta fram en pekbok och berätta själv eller ta fram en pekbok med ljud. Jag tror det är bra att börja tidigt faktiskt. Vi har en pekbok med djur och djurläten. Har visat den för Angela en gång och den verkade intressant. Ska nog prova den mer och mer så får vi se. Sen har jag ju mina gamla Pixi-böcker :)
 
Ljud: Ljud gör vi nästan hela tiden med Angela. Antingen använder vi skallror eller så gör vi ljud med munnen. Det kan Angela tycka är väldigt kul.
 
Styrka: Angela blir bara starkare och starkare hela tiden. Hon är så stadig i nacken och hela kroppen. Visst svajar hon och så där, men man känner hennes stadighet och hennes muskler när man håller henne. Hon vill fortfarande inte ligga på mage, så några lyft eller miniarmhävningar har det inte blivit. Men snart får hon nog ligga på mage lite ändå så hon vänjer sig...
 
Pratar: Angela pratar mer och mer. Eller vilket uttryck man nu ska använda sig utav. Jag tror att hon blir mer och mer medveten om hur hon ska göra för att få den uppmärksamhet hon vill ha.
 
Övrigt: Angela utvecklas och växer hela tiden. Det är riktigt roligt. Visst, ibland kan jag nästan tycka att tiden går lite för fort, men men. Mår bra gör hon också och är nästan alltid lugn och glad. Hon sover fortfarande hela nätterna och vaknar inte förrän vid 10-tiden. Vi föräldrar mår bra vi också och ska nog inte klaga, hehe.