Köpt ny TV!

Äntligen har vi köpt en ny TV! Ut med gamla tjock-TV:n och in med nya 40-tums LCD-TV:n :) Nya TV:n är på plats, allt är inkopplat och den är installerad. Nu återstår bara att få till alla bildinställningar så att bilden bli så optimal som möjligt... Inte det lättaste, men det ska nog gå bra :) 
 
(Bild på det hela från vårt vardagsrum kommer senare när det är helt klart, har en hel vägg att fixa nu...).
(Bildkälla).
 

Varit på Elviras dop

Idag har jag varit på dop! Det var min vän Linas dotter Elvira som döptes. Det var så fint så :) Först var det dopet i kyrkan med en trevlig och humoristisk präst, sång, psalmer och så själva dopceremonin. Sedan var det lunch, fika och doppresentöppning. Måste säga att det hela var väldigt lyckat. Ett fint dop och en trevlig mottagning efteråt :) Tack alla ni för idag och tack för att jag fick komma :) 
 
Från vänster: Prästen, gudmor, gudfar, dopbarnet Elvira, mamma Lina och pappa Pära.
 
Skönsång av Linas syster Matilda.
 
Lilla dopbarnet Elvira med sin mamma Lina.
 
Doppresentöppning.
 
Fina tårtan, bakad av Lina (nej visst nej, man får ju inte
avslöja när Lina bakat :P :D).

Produkttips: Kajalpenna från Yves Rocher

Jag beställde ju från Yves Rocher för någon vecka sedan. Alla produkter jag köpte var superbra! Först och främst tänkte jag tipsa er om kajalpennan jag köpte:
 
zoom1-25552
(Bildkälla).
 
Den här kajalen är superlätt att applicera! Den fastnar på en gång och kladdar inte. Den sitter kvar hela dagen ända till man tvättar bort sminket! Råkar man applicera utanför är det väldigt lätt att tvätta bort med enbart vatten på en tops och det är lätt att tvätta bort kajalen efter att den suttit hela dagen, vilket jag uppskattar. Tyvärr fick jag en trasig kajalpenna, den gick inte att vässa (dock vet jag inte om pennan var trasig innan frakten eller om buden varit ovarsamma med paketet, så det finns ju ingenting som säger "vems" felet var, men det har nog ingen roll). Stiftet gick hela tiden av eller smulades sönder under vässningen, så pennan gick sedan inte att använda eftersom hela pennan var trasig. Men jag tog kontakt med Yves Rocher och reklamerade produkten, varpå jag fick en ny utan kostnad och utan retur. Suveränt av Yves Rocher! Dock har jag inte använt den nya pennan ännu, så jag vet inte om den är hel eller inte, men jag hoppas det. Jag är i alla fall nöjd med den här kajalpennan, den är super!
3 kommentarer publicerat i Mode/skönhet/hälsa
Taggar: Kajal, Kajalpenna, Make-up, Postorder, Produkter, Smink, Sminktips, Växtriket, Yves Rocher, Ögonpenna