Somrig glass

 
Tänkte tipsa om en smarrig glass jag nyligen köpt, GB Gräddglass Vanilj & Sommarbär. Den är faktiskt väldigt god och riktigt somrig :) Den kommer jag definitivt köpa fler gånger :)
 
(Bildkälla).

För jag ritar så bra...

 
När jag kom hem från jobbet tidigare ikväll skulle vi titta på Lotta och "lita" (rita) i ritblocket med kritorna. Angela vill gärna rita, men man får ju knappt rita färdigt alltså. Det är som vanligt att det ska gå så fort med allt. Det är väl ungefär 1-2 minuter per uppslag, sen ska vi rita på nya papper. Och inte heller när vi ritar får man ha sitt ifred. Då är Angela över på min sida med sina kritor och kladdar över det man ritat. Det hjälper knappt heller om man river loss sitt papper och sätter sig en liten bit ifrån, hon kommer i alla fall med sina kritor i handen i högsta hugg... Inte för att man ritar så jävla snyggt alltså, men ändå, det är principen... Jag har aldrig lärt mig att rita, jag är helt värdelös på att rita. 30 år gammal och ritar fortfarande som en 5-åring, haha. Eller vad säger ni? ;) Det är så man skäms, men det bjuder jag på ;)
 
 
Angela ritar. Och ja, det är ett mynt som ligger där. Jag visade Angela hur man
gör ett avtryck genom att lägga ett mynt under pappret och sedan ritar ovanpå så
att mönstret från myntet träder fram på pappret :)
 
 
 
 
Dagens alster. Men vad är det för någonting egentligen? Haha!
 

Ledig dag hemma

 
Hade en ledig måndag idag. Den spenderades hemma med lilla Angela och tvättstugan och en massa mys. Har blivit en del TV-tittande med Pippi, Madicken och Lotta. Byggt med Lego och lagt pussel. Våfflor blev det till frukost idag. Tyvärr är Angela lite krasslig igen :( Det är verkligen förkylning efter förkylning :( Att vi aldrig får vara ifred! Men men, vi går mot ljusare tider och vår och värme och hoppas på friskare tider :) 
 
Snart är det påsk. Har inga planer än så länge. Vet bara att jag är ledig påskafton och påskdagen och att jag vill ha mys med familjen och äta en massa gottigott. Angela ska såklart få påskägg. Men har inte bestämt ännu vad som ska läggas i påskägget, om det bara ska bli godis eller om det ska vara någon leksak eller om det ska vara både godis och leksak. Det får vi se :) 
 
Hur har ni spenderat er måndag? Hur ska ni fira påsken sen i veckan? :)
 
 
(Bildkälla).