Solsidan läggs på is eller läggs ner?

Älskade Solsidan! Bästa produktionen på många år! Solsidan har blivit en svensk succé som lockar storpublik på söndagarna. Men blir det fler säsonger? Det verkar i alla fall läggas på hyllan ett tag eftersom alla inblandade har annat för sig och har för mycket att göra. De hinner inte påbörja en ny säsong i år. Felix Herngren har blivit pappa för femte gången och håller på med en filmatisering av en roman. Det kan tidigast bli aktuella med en ny säsong i TV hösten 2012. De flesta som har jobbat med Solsidan vill göra en säsong till, på det sättet verkar det positivt. Men när det blir och vilka som är med är en senare fråga. Samtidigt är Felix Herngren tveksam till fler säsonger. Han är inte så sugen på att fortsätta och är mest trött på Solsidan. (Källa).

 

Min åsikt: Otroligt tråkigt om Solsidan läggs ner! Och om Felix Herngren inte vill vara med blir det ju absolut inte samma sak. Då är det bättre att de lägger ner. Samtidigt kan jag känna att fler säsonger gör det hela sämre. Ungefär som det brukar vara med filmer och serier. Ju fler, desto sämre. Frågan är i det här fallet om producenterna har mer i bakfickan och mer att leverera på samma nivå som det redan varit. Men jag ser gärna en säsong till, MED Felix Herngren! :)


Vad tror ni? Kommer Solsidan att läggas ned? Tycker ni att det räcker med två säsonger eller vill ni se mer? :)

Linda Bentzing till final = DISS!

Men hur pinsam var inte Linda Bentzing i Melodifestivalens fjärde delfinal i lördags? Jag reagerade direkt på den knallgula kycklingdräkten bestående av en klänning och lårhöga stövlar. Stil, vad är det? (Ja, jag vet att gult och starka färger är hett till våren, men det här var ju inte snyggt). Kändes dessutom som ett dåligt och påtvingat försök att härma Lena Philipson... Men det är inte slut där. Titeln, E det fel på mig?... Wtf? Och texten ska vi inte ens prata om. Kan bara säga att jag tycker att den var riktigt töntig av många olika anledningar. Å andra sidan passar väl musik som detta Linda Bentzing som handen i handsken. Kul att hon har sådan energi, men ibland blir det för mycket. Som i det här bidraget!


Lägger upp bidraget här. Vet inte hur länge det är kvar med tanke på att det kommer plockas bort från YouTube. Vad tycker ni? Var det rätt att Linda Bentzing gick vidare? Och var det rätt att Nick Borgen gick vidare? Själv hade jag Love Generation som favorit. De gick till Andra chansen och jag hoppas att de går till finalen därifrån...


PS. Det skall väl tilläggas att det blev ännu mer pinsamt när Linda glömde bort texten... DS.


Helgen

Ja, då har ännu en helg gått. Som ni kanske märkt har det inte blivit överdrivet mycket bloggande över helgen. Eller över helgerna överhuvudtaget. Men jag tar lite internet-pauser över helgerna och tittar på film och serier istället och myser i soffan :) Just nu tittar jag på säsong tre av Beverly Hills 90210 :) En av bästa serierna genom tiderna, eller vad säger ni? ;)


Och jag ska blogga mer idag, så håll utkik :)