Flygplanet MH370 fortfarande försvunnet

Man kan ju nästan bli galen. Tänk hur de anhöriga känner sig... Nu har det gått över tre veckor sedan flygplanet försvann och man har fortfarande inte hittat det. Och inte heller delar från det. Man hade ju sett bråte i vattnet, men det var inte från flygplanet. Visst att det kan ta lång tid att hitta ett försvunnet eller kraschat flygplan. Det var ju något flygplan det tog ungefär två år att hitta! Men med tanke på alla dessa sökinsatser (sju länder deltar med flygplan och båtar) och alla analyser och all mediebevakning kan man ju kanske tycka att processen borde gått snabbare och att man borde ha hittat ett svar vid det här laget
 
Man kan ju även undra varför man ljög om sista konversationen från flygplanet innan det försvann, som man kunde läsa om igår? Inte för att det kanske gav någonting i alla fall, men vad mer döljer man? Vidare kan man undra varför det tar så lång tid för dem att gå in med extra resurser, som nu en ubåt för att hitta svarta lådan. De har ju vetat från början att tiden är knapp att hitta den. Nu är det bara tre dagar kvar... 
 
Teorierna har varit många och olika teorier finns fortfarande. En teori är att flygplanets system skulle havererat och att det skulle ha brunnit eller någonting och att allt slagits ut för att sedan krascha. Men utredarnas huvudteori sägs nu vara att någon på flygplanet avsiktligt låg bakom försvinnandet. Det är vad jag själv också tror. Som de också säger försvann flygplanet i ett område där flygplanet var svårupptäckt, ungefär som i en blind punkt. Precis rätt ställe att försvinna på. Flygplanets rörelser och att flygplanet enligt uppgifter fortsatte flyga rätt länge stämmer rätt bra med medvetna handlingar. Skulle ett flygplan ha betett sig på det viset om en olycka inträffat? Tveksamt! 
 
Det är i alla fall väldigt märkligt att inga svar finns efter tre veckor! Jag går in på bland annat aftonbladet.se flera gånger om dagen för att se om någonting nytt framkommit. Hoppet är troligtvis ute, men samtidigt skulle det ändå inte förvåna mig om flygplanet faktiskt inte kraschat i havet och om det är mer saker som döljs för omvärlden...
 
 
Vad tänker ni om det här? Vad tror ni har hänt med det försvunna flygplanet?
 
 
 
Läs mer här!
 
5 kommentarer publicerat i Dagens headlines!, Vardagsliv, tankar och åsikter;
#1 - - Mizca:

Jag kan tänka mig att detta blir ett nytt DC3:an fall. Där försvann ett plan med åtta besättningsmän och man hittade det inte. 50 år senare fann man det på havets botten :) Nu finns det uppställt på museum!

Svar: Helt sjukt egentligen :D Fast om man tänker, hur många plan och båtar och grejer har försvunnit genom alla år som aldrig hittats... Men sjukt egentligen att man med dagens teknologi verkar ha så svårt att hitta dem :)
MaryCaroline

#2 - - Mizca:

Svar: Skulle inte sagt något om det var en liten bil eller nåt.. men ett stort flygplan med över 200 människor i .. det måste ju finnas nånstans.. Med tanke på alla som är ute med flyg o båt för å leta borde ju se kroppar eller vrakdelar NÅGONSTANS .. och det är konstigt.

Svar: Ja, jag menar det. Sju deltagande länder och det är en massa båtar och flygplan och utrustning. Sjukt att man inte har hittat ett dyft! Det hela är märkligt. Antingen ligger det väldigt väldigt djupt någonstans eller så har det faktiskt inte kraschat, haha.
MaryCaroline

#3 - - Mizca:

Nej, det kanske cirkulerar nånstans i luften utan att bli upptäckt, eller så har det landat nånstans.. Spännande iallafall.

Svar: Det står nog på en öde ö :) Passagerarna kanske lever lite som i TV-serien Lost :D
MaryCaroline

#4 - - Mizca:

Haha, ja tanken har slagit mig också... Jag vill veta!!

Svar: Haha, ja jag också :) Är så sjukt nyfiken på vad som egentligen har hänt :D
MaryCaroline

#5 - - Mizca:

Samma här :)