Storm

Herregud vilket väder (oväder) det varit idag! Redan imorse och på förmiddagen var det ju riktigt ruggigt. Jag trodde inte att det där riktiga ovädret, stormen, skulle nå oss här. Men på eftermiddagen började det blåsa riktigt ordentligt och det bara knakade i fönstren och lamporna och TV:n blinkade. Jag hade inte blivit överraskad om det blivit strömavbrott så mycket som det blåste och blinkade. Och jag såg att det var strömavbrott på flera ställen utanför Flen. Men som tur var försvann inte elen, vi klarade oss :) 
 
Det var i alla fall tur att vi var ute på förmiddagen, då jag var till salongen och blekte utväxten och färgade ögonbrynen. Hade vi väntat hade det inte blivit av idag. På eftermiddagen höll vi oss inne med tvättstugan och med spel och lekar och glassätning :) Hade tänkt gå till mina föräldrar men det besöket fick jag ställa in på grund av vädret, får ta det på måndag istället :) 
 
Nu verkar ovädret vara över, så skönt. Även om man typ aldrig nås av de där riktiga hemska stormarna blir oväder här rätt otäckt ibland ändå tycker jag. Man bara väntar på att strömmen ska gå eller att ett fönster ska blåsa sönder. Eller att människor ska få omkringblåsande föremål på sig och skada sig. Nåja, är i alla fall tacksam för att vi inte får sådana där riktigt hemska stormar här! 
 
Hur har vädret varit hos er idag? :)
 
En kommentar publicerat i Vardagsliv, tankar och åsikter
#1 - - Sofia:

Vi hade också fruktansvärt oväder här men vi klarade oss också från strömavbrott när andra hade avbrott runt omkring :) men stormen verkar fortfarande hålla i sig här :s

Svar: Ja här också :( Det blåser fortfarande som tusan :(
marycaroline.blogg.se