Eskilstuna

Det här inlägget skulle jag egentligen ha skrivit igår, men tyvärr fungerade inte internet för mig, så jag får helt enkelt skriva det nu istället... 
 
Igår var jag och Angela lediga och hade inte så värst mycket att göra. Och Ramin hade inte heller mycket att göra, så på eftermiddagen efter att Angela sovit middag bestämde vi oss för att ta en åktur till Eskilstuna. Vi skulle köpa en present åt Ramins familj, plus göra lite mer, och igår var enda dagen det passade. Så vi satte oss i bilen och åkte :)
 
Vi åkte till butikerna ute i Folkesta, Jula, Rusta och Elgiganten, så det tog ett tag att ta sig dit. Men men. Det fanns mycket skoj att titta på, men eftersom vi kom iväg så sent och även ville komma hem skapligt kunde man inte titta så mycket på allt. Vi tog oss igenom hela butikerna i alla fall och köpte det vi var ute efter plus lite till. Och Angela sprang runt typ överallt, som vanligt... Hon lekte med allt och ingenting. Hon tog till exempel en plåtpall som stod travad och började köra runt den på golvet i butiken, suck... Och så hittade hon en grupp med cyklar, däribland en barncykel som nästan var i hennes storlek. Nästan omöjligt att få henne därifrån... Hon hittade skruvmejslar att leka med också, suck... Unge! Vi tittade på surfplattor också för att jag ville kolla storlekarna på dem då vi ska köpa en. Tur att vi kollade det, annars hade jag köpt en som var alldeles för stor, haha. 
 
Angela älskar vanligtvis att åka bil. Hon tycker det är skitkul att vi skaffat bil :) Men tyvärr var det inte lika roligt på vägen hem från Eskilstuna. Hon blev åksjuk och höll handen för munnen stor del av resan och bleknade i ansiktet. Som tur var kräktes hon inte och som tur var somnade hon då hon även var trött. Spyor i bil är INTE roligt... 
 
Det var faktiskt skönt att komma iväg lite grann, även om det blev ganska hastigt alltihop :) 
 
 
 
En kommentar publicerat i Vardagsliv, tankar och åsikter
#1 - - Sofia:

Ja fy känner igen det där. Ellie blir jättelätt åksjuk och ibland händer det att hon kräks :(

Svar: Stackars barn :( Vet hur det är, jag har varit likadan, blev jättelätt åksjuk i många år :/ Lär ju inte vara direkt vara bättre heller så länge våra små sitter bakvänt i bilen :/ Man får ha grejer i bilen ifall olyckan skulle vara framme, typ extra kläder och handdukar och våtservetter och grejer.
MaryCaroline